Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:Na bin 1.7 zatím ani jedna vítka, projíždím Zbyňkovu aktivitu a ani jeden problém, jenom bych zelenou a žlutou na semaforu stmavnul. V dálce nejsou moc vidět pokud jedu proti světlé krajině.
Musíš nejprve odinstalovat verzi 1.6Tommy66 napsal:Stáhl jsem si nejnovější verzi MSTS BIN 1.7 a chtěl jsem inovovat verzi kterou mám,tedy 1.6 ale instalátor mi píše že používám nejnovější verzi a ukončí instalaci.Má někdo podobnou zkušenost?
Jacek napsal:Tak mě napadlo, asi to bude nemožné, ale...
Nedal by se MSTS nějak přinutit, aby ukazoval rychlost vozidla podle otáček kol a ne podle vlastního pohybu vozidla? Při prokluzu by totiž měla ručička rychloměru vyletět nahoru, při smyku naopak spadnout dolů a podle toho by se chovaly i zvuky
Těsně vedle. Ty víš z které nápravy je snímán pohon rychloměru u které konkrétní řady vozidla ? Aby toto platilo, tak by to musela být vždy první ve směru jízdy, kde je vliv klopného momentu největší. Po změně směru je tato poslední, takže skluz se na rychloměru neukáže.Robo napsal:A nielen to, okrem rýchlomeru by chcelo upraviť aj animáciu kolies. Na parách kolesá v sklze fungujú, ale inak všetko v rámci možností.Jacek napsal:Tak mě napadlo, asi to bude nemožné, ale...
Nedal by se MSTS nějak přinutit, aby ukazoval rychlost vozidla podle otáček kol a ne podle vlastního pohybu vozidla? Při prokluzu by totiž měla ručička rychloměru vyletět nahoru, při smyku naopak spadnout dolů a podle toho by se chovaly i zvuky
Preboha, však sa urobí kompromis, do takýchto detaikov mi som v žiadnom prípade nešiel.bob57_cz napsal:Těsně vedle. Ty víš z které nápravy je snímán pohon rychloměru u které konkrétní řady vozidla ? Aby toto platilo, tak by to musela být vždy první ve směru jízdy, kde je vliv klopného momentu největší. Po změně směru je tato poslední, takže skluz se na rychloměru neukáže.Robo napsal:A nielen to, okrem rýchlomeru by chcelo upraviť aj animáciu kolies. Na parách kolesá v sklze fungujú, ale inak všetko v rámci možností.Jacek napsal:Tak mě napadlo, asi to bude nemožné, ale...
To moje slovo patřilo Jackovi a tvůj přívažek jsem tam přibral jen jako rozšíření toho Jackova požadavku. Kompromis nebude, rychloměr v msts skluz neukáže.Robo napsal:Preboha, však sa urobí kompromis, do takýchto detaikov mi som v žiadnom prípade nešiel.
162011,20,54 má Zbyněk správně v souborech z 20.11.06 !JOHNZ napsal:alcapone: To skor smrdi pouzitim engu zo 163 a chybu tam ma zrejme Zbyněk ...