3. setkání příznivců MSTS

JOHNZ napsal:
V pravú chvíľu budú :)

P.S.:V zásade tieto modely neboli prístupné ani pre účastníkov
sleziny :wink:
Právě jsem dorazil domů do Hustopečí.
Slezina byla velmi vydařená akce (jako vždy). První den Vašek vše točil na kameru, tak nějaké Slezinové noviny budou.
Ale akční to bylo až dnes dopoledne, kdy dle Taxových smajlíků jsem chytil nerva, když jsem s Ppoollllem probíral nastavení brzdících poloh u BS2, abych to všude opravil na plné animace a do správných poloh. Asi uprostřed se do diskuze vloudil Bob_57 a chtěl mi vysvětlovat mimo téma, jak se vystřeďuje pozice kabiny, respektive mi ukázat, jak to mám všude možná blbě. Nebo jak na jeho laděném modelu je to správně. Pak jsme nějak zvyšovali hlas a já začal mluvit i sprostě.
Ale kamera bohužel už nebyla. Rád bych se i viděl jak jsem se nechal vytočit.
Ohledně modelů a jejich zveřejnění. Od Jardy Skůry by už nebyl problém, říkal že je dá ven během týdne. Až zpracuji nové informace, budou i součástí DVD od konce tohoto týdne.
Jinak slezina ještě pokračovala ve Vindoboně, kdy jsme v jedničce rozložili stoly a na notebooku mi Deterio ukázal své vlastní modely budov a zastávek v okolí Brna. Pak si člověk uvědomil, že vše se na slezině stihnou nedalo. Ve finále jsme si pustili Vindobonu v MSTS a kochali se, že cestujeme ve stejném vlaku i trati. Bylo nutné zkontrolovat, jak vypadají jeho zarážedla přímo v trati.
Veřejné díky patří i Karlovi ok1dnh, který nám nejen poskytl odvoz z nádraží a zpět, ale i ubytování. Vaškovi s Ppoollllem za organizaci a zkrátka všem, kteří čímkoli přispěli ke zdárnému průběhu akce.

ok1dnh napsal:
Na žádné, protože to fotil. Když ale vydržíš, tak spoluorganizátor Vašek P1010008.jpg dostal do ruky mou kameru a až z natočeného sestříhá nějaká krátký filmek, tak si ho budeš moci stáhnout a prohlédnout.
Karel
P.S. Ale aby jsi neřekl, tak na fotce DSC02528.jpg jsem ten uprostřed mezi Zbyňkem a Taxem u mne doma.

A ten uprostřed na fotce http://msts.ama-cb.cz/Setkani/DSC02528.jpg je kdo?

Naposled editoval moderátor:
Zbyňku, neznat tebe a i bob57_cz už tak dlouho a osobně tak bych to taky viděl jako kohoutí zápas mezi vámi dvěma :? Pokud ale mám být nestraný tak i ty jsi odbočoval od probíraného tématu stejně jako bob57_cz a nebyl jsi ochoten se podřídit pokynům druhé/třetí strany. A ani se tomu moc nedivím neboť v jednom okamžiku jsme ve třech řešili snad 5 věcí najednou a každý mluvil o něčem jiném. Nakonec ale když bob57_cz na tebe přestal tlačit s novými informacemi (nechal tě trochu zpomalit v poznávání pro tebe nových věcí) a ty jsi se prokousal tím podstatným (pro tebe) tak jsi byl o něco moudřejší a prozměnu otrávenější z toho všeho neboť to pro tebe znamená opět práci při nápravách chyb v trainsetu šířeného s tratí na DVD. Ve svém důsledku to je ale jen ku prospěchu všech "pasivních" uživatelů co nedočkavě čekají na vše tebou zveřejňované a chtějí si "jen" zajezdit a víc se o to nestarat.
Takže to budeš muset s námi všemi ještě nějaký čas vydržet :lol: a v podobných situacích nezanevřít na druhé. Holt ne vždy a každému se podaří s tím druhým domluvit a vysvětlit vše hned napoprvé.

Ono to bylo asi špatně pochopeno. Já se chtěl zeptat na věci, které mi byly nejasné, ale Bob mne tlačil někam, co mi jasné bylo, ale naštvalo mne, že mi neupozornil, že má zvuky jeho lokomotivy jinde a já musel se zdržovat odklikáváním chybových hlášek. Za tento čas, bych měl engy opraveny na správné směrování. Jelikož jste se bavili tím, jak mne to naštvalo a já když chtěl po pádu do woken eng opravit, tak jste do mě hučeli opak, což mne znervoznilo a mazal jsem místo Sound Cabview a vy z toho měli prdel. Mě už z Vás opravdu rozbolela hlava, tak jsem několikrát vypustil to slovo Kur*** a pak už byl klid.
Jinak Pavle, další věc. Ty mi vysvětluješ, že polohy brzdiče je vhodné nastavovat na setiny, což se potvrdilo při nastavování čmeláka, přišel BOB57 a začal do mne hustit, že je to nesprávně, protože stačí místo 0.99 0.9. (msts to rychleji načte) A vyber si. Co ladič, to názor. Kdybych se měl každému podřizovat....
Ale v jednom máš pravdu, vždy to bude přínos pro uživatele MSTS, pokud si od každého vyberu tu správnou informaci.

Robo - OndraJ

Zbyňku, jak se ti líbí MSTS v okně? Teď už se ti ty hlášky o chybách nebudou schovávat někde na pozadí a nemusíš je poslepu hledat myší. Stačí jednoduše posunout okno a vykouknou ven pokud zůstanou na pozadí. Také možná zjistíš i situace kdy chybí zvuk u trati nebo modelu a uvidíš že se to chová o něco rozumněji - jen to nahlásí a běží to dál. Nechal jsem ti tam totiž zapnutý režim testování zvuků.

A že jsi ztratil v jednu chvíli nervy se nedivím. Málo kdo by je v podobné situaci neztratil. Podstatné ale je že jsme se nakonec všichni domluvili. A o tom to setkání přeci bylo. Sejít se, předvést nové věci, zeptat se na věci s kterými si člověk neví rady, načerpat nové informace, popovídat si s podobně "postiženými" lidmi. A já bych si dovolil odhadnout že vzhledem k množství skupinek diskutujících si každý, kdo chtěl, něco ze sleziny odnesl. Někdo DVD z tvé produkce, jiný užitečné informace, no a někteří obojí.

Časť slovenskej delegácie je už doma, len Dráčik ešte sedí vo vlaku.
Stretnutie bolo super, s potešením som sa zoznámil s ľuďmi, s ktorými som sa doteraz poznal len z mailovej alebo ICQ komunikácie a rád som opäť videl ľudí, ktorých nestretávam často.
Moje poďakovanie patrí jak organizátorom akcie, tak aj Karlovi Kerbertovi ok1dnh za špeciálnu starostlivosť o časť slovenskej a moravskej delegácie.

Vasek napsal:
Jo zrovna má nejoblíbenější-ale mývá často problémy se sběračem.
No tentokrát išla spoľahlivo v pohode a o nejké minútky stiahla sekeru, ktorú narobil bastard z Berlína.

o tom Bnp/Bn jsme měli s OndrouJ každý přesně půl pravdy

vůz Bn/Bnp je 054 jak říkal ondra tudíž je to zatím Bnp/Bn 054 001-3 dále tedy bylo zjištěno že je to přesně Bnp 054 001-3 zjistil jsem to dnes když jsem místo autobusu zvolil vlak a zrovna dojel R833 AGARA z Chomutova se spožděním mám teda i fotky toho označení + dom st a DKV ale to je na modelu správně

Všici tady děkujete organizátorům,ale šak organizátor je také prostý účastník.Poděkujme si sami sobě,že jsme si na tuto akci udělali čas a slezina měla tím pádem grády...

PS: Fotil jste někdo tu trojku na EC 175,pokud ano,zašlete prosím foto na VEJVODA@GMAIL.COM Děkuji!

Naposled editoval moderátor:
Tak aj Dráčik dorazil šťastne domov, otvorí si pivko a pôjde odpočívať. Moc som toho za posledné dva dni nenaspal. Poviem ešte to, čo tu už pár krát odznelo a síce som rád, že som sa mohol zúčastniť a hlavne moja vďaka patrí organizátorom, zvlášť Karlovi ok1dnh a aj všetkým prítomným.

No no, moc to nepřehánějte s tou chválou na mou osobu, není za co chválit. Mám dojem, že kdo mohl se postaral, aby vše šlo jak mělo a jak správně napsal Vašek, udělali jsme si setkání pěkné a i hodnotné co se týká informací na něm získaných.
Setkání skončilo, zážitky se vstřebávají a již se těším na setkání další. Je to fajn být pohromadě s lidmi, kteří jsou jak říkávám praštěný tou stejnou cihlou.
Karel

ok1dnh napsal:
No no, moc to nepřehánějte s tou chválou na mou osobu, není za co chválit. Mám dojem, že kdo mohl se postaral, aby vše šlo jak mělo a jak správně napsal Vašek, udělali jsme si setkání pěkné a i hodnotné co se týká informací na něm získaných.
Setkání skončilo, zážitky se vstřebávají a již se těším na setkání další. Je to fajn být pohromadě s lidmi, kteří jsou jak říkávám praštěný tou stejnou cihlou.
Karel

:lol: svatá pravda Karle

Back
Nahoře