Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dobrý den, mám otázku. Stáhl jsem si trať 183, ale nějak mi chybí "czechtrack28klepani_ex.sms (a in). Mohu vědět, co to je zač? A ještě tato textura ´depokanc.ace . Dá se s tím něco dělat, nebo to někde stáhnout, či z něčeho použít? Nikde jsem o tom na netu nic nenašel. Děkuji.
Díky. No tu texturu jsem našel, ale bude patrně špatně "zapsaná" v trati, protože mi chybí toto ´depokanc.ace (přesně, jak je to naspáno). Ale vyřešeno. Ty zvukové soubory jsem teda neměl, díky za tip na trať žsr191, tu nevlastním. Takže jsem si ji stáhl a zkusím opravit. Jen mi bylo líto, pokud jsem tedy něco špatně neudělal já, že autoři dají na web nekompletní soubory.
Trať 183 můžeš mít společně ve složce s tratěmi 244, 310, 191-193ZSR, cz130, Osoblaha_1930, SRT, Žarnovička a ŽSR150. Mám v této složce Routes i složky MyRoute a TUTORIAL ROUTE. A global k trati 183 používej ten, co jsem tam dal. Jinak se Ti budou nedobře zobrazovat některé mostní konstrukce a úseky tratě.
Tam je hlavně problém ta trať 321. Ta musí být provozovaná samostatně. Platí to od určité aktualizace, ovšem už nevím které. Dočteš se to na stránkách k trati 321.
Vzhledem k četnosti dotazů tohoto typu by nebylo špatné, kdyby se někdo ujal vytvoření seznamu dostupných tratí s (funkčními) odkazy na použitelný global, "sjízdností " pod OR atp. Něco jako bylo tohle. I takové věci jsou potřeba a dost uživatelů by takový seznam ocenilo. Při dnešních možnostech formátů xls nebo pdf na to není ani nutné mít web.
Ahoj. Nevím jestli to pomůže, ale když vím, že trať používá svůj global,tak si udělám samostatnou instalaci jen pro tuto trať. V OR to mám pořešeno extra složkou například: Open Rails - 183, kde mám složky Global, Routes,Sound a Trains.Po spuštění OR si jen vyhledám složku a nahraju si požadovanou trať.V MSTS to bylo trošku složitější, ale také to šlo. Toto rozdělení docela funguje bez problémů i pro trainsety.