Tak konečne sa mi podarilo prejsť aktualizovanú trať krížom-krážom a tu sú moje postrehy.
Trať, čo sa týka krajinky, je spracovaná nádherne. Robo si dal veľmi záležať a na to, že si to väčšinou odmodeloval sám, dávam palec hore a klobúk dole

.
Čo sa týka pokládky trate, tak tam sa mi najviac páčia novo postavené trate z Humenného do Stakčína a Medzilaboriec. Tie nemajú chybu. Keby takýmto štýlom boli robené aj ostatné trate, bola by to fantázia.
Ostatné trate spĺňajú kritéria. Menšiu výhradu mám k mostu medzi Bánovcami nad Ondavou a Hrinišťom. Tam od Bánoviec je krásne esíčko na most, na druhej strane to chýba. Ale to je detail, ktorý kto túto trať nepozná, môže mu byť jedno.
Z Trebišova (hlavne) do Sečoviec je to také skákavé. Dúfam, že to tam ešte plánuješ Robo zrekonštruovať. Najviac mi bije do očí stúpanie trate z Trebišova na Trebišov mesto. Pritom do štvrtého kilometra je stúpanie maximálne 1,7 promile. (Neviem či som ti posielal sklony k tejto trati, ak nie napíš).
No a tŕňom v oku je pre mňa okolie Košíc. Veľmi veľké stúpanie z predmestia na hlavnú stanicu a potom ešte je dosť stúpanie ku tunelu za Ťahanovcami. Čo mi ešte vadilo, že som musel na úseku od Košíc po Kysak vo výbehu použiť brzdu na udržanie rýchlosti. Pritom trať od Krásnej nad Hornádom až po koniareň pred Popradom je v stálom stúpaní.
No neviem či som ešte na niečo zabudol, to boli asi hlavné veci pre mňa.
Tak veľa šťastia a chuti do ďalšej práce. (Dúfam, že som ti ju mojim príspevkom nezobral

).