Trať ZSR 191-193

Ahoj, měl bych dotaz na vás, co znáte provoz na trati zsr 191. Jaké číslo by mohl mít prosím manipulák v trase Humenné - Košice v letech kolem 2005? A soupravy od Zemplína a Laborce se odstavovaly na 5. SK, když tam vidím stojan? a Mašiny od těch R odpočívaly kde?

Čo viem a čo som videl, tak mašiny zvykli isť do depa, ale aj niektoré vozne.

Acatus

Provozní technik
Jo. Docvaklo mi to, až jsem odjížděl ze stanice kolem depa:). Popletl jsem si to s Bánovcemi.
A obylniny ze sila v Michalovciach, případně ten štěrk (co je vedle stanice) zo Stakčína se vozil jak pls? Manipuláky do Bánoviec a tam to bral kompleťák, nebo jezdil nějaký sběrný Pn už z HU?

Jo. Docvaklo mi to, až jsem odjížděl ze stanice kolem depa:). Popletl jsem si to s Bánovcemi.
A obylniny ze sila v Michalovciach, případně ten štěrk (co je vedle stanice) zo Stakčína se vozil jak pls? Manipuláky do Bánoviec a tam to bral kompleťák, nebo jezdil nějaký sběrný Pn už z HU?
Tak toto uz vobec neviem.

bastard

Posunovač
Ahoj,super zpracovaná trať. Fakt paráda!!! Akorát jak jsem projížděl po trati ŠRT tak od Slanca po Hanisku občas jsou koleje,TV a křoví jakoby ve vzduchu. Terén tam je ale jsou tam mezery.Když tak na to koukni.

Ahoj,snad to z toho půjde poznat!!! :) Je to od Slivníku cca. Je to projížděné v OR.
Screeny : http://www.uschovna.cz/zasilka/KAXC62BRYRY58Z6U-2C2/
ďakujem veľmi pekné, vysvetlenie je veľmi jednoduché, ktoré je aj spomenute v readme. Treba vypnuť v nastaveniach Experimentalní Prevyšenie kolejnic v oblouku, respektíve to dať na úroveň 0. To je z toho dôvodu, že OR v takomto prípade nahradi alternatívne koľajivo s defaultným koľajivom, ktore je v globale s defaultnou textúrou. Odporúčam ako je v readme napísane radšej premenovať consist.com kde consist je názov súpravy na názov consist_tilted.com. Všetko je v readme. Po aplykovaní týchto zmien už to pôjde normálne. A pre info poprosím chyby hlasiť do príslušného vlakna Hlasení chýb pro Trat ZSR 191-193, ďakujem.

Hydro

Začátečník
Ahojte, mám problém s mapou. Pri načitaný trati napr. miesta Košice, Čierna na Tisou, Humenné, Stakčín... a potom sa mi to vypne na konci načítania mapy. Po druhé nemám na výber stanice že Kysak, Haniska pri Košiciach, Strážške. Ďakujem za odpoveď. Hrám to v OR

dvacka

Průvodčí
Zdravím,
u poisona na webu vyšly dvě nové aktivity pro tuto trať, tak jsem si říkal, že si ve volné chvíli zahraji něco nového. Začal jsem stahovat trať z odkazu, který na přechozí stránce, v příspěvku č. 448, avizuje autor tratě.
Několikrát jsem trať stahoval přes Chrome, včera a dnes ještě přes Edge a vždy mám stejný výsledek. Jakmile se stahování uchýlí ke konci, tak stahovaný soubor zahlásí chybu a ukončí se stahování.
Stahoval někdo prosím v uplynulých dnech tuto trať nebo má někdo s tímto zkušenosti, co dělám špatně? Děkuji za odpověď.

Nahoře