Trať ZSR 191-193

pepah

Pokladník
Já to taky nemůžu za boha stáhnout a zkoušel sem to i přes stahovací programy.
No počkám si na pozdější aktualizaci,snad bude stahování z lepších stránek.

Tax

Moderátor
Správce
Ono vo Win 10 čistá inštalácia to nepôjde, lebo MS je k*k*t, kto má Win 10 upgradovaný z Win 7 alebo 8 môže mu to fungovať. Win 10 možno upraviť aby to fungovalo, ale to nie je práca pre "ľúďov" ktorí "wokna" či "widle" ovládajú tak "dobre", že zvládajú klikať na ikony a viac nyšt

bastard

Posunovač
Autor trať do Prešova určitě asi udělá,ale chce to všechno čas nejde to postavit lusknutím prstu! ;) Jinak trať mi taky nejde stáhnout,cca po stažení 1 GB to spadne. Zkoušel jsem na více prohlížečích stáhnout,ale výsledek stejný!!! :rolleyes:

Vojta8

Začátečník
Mě ta trať se v pohodě stáhla už na ní jezdím záleží kdy to stahujete já to stahoval v noci a vše bez problému :)

Davidus

Posunovač
Ahoj,
kde mám problém? Stažena poslední verze tratě z githubu, MG New Year 80.1, Xtracks 3.20 a koleje nikde. Ale normálně se jezdit dá, jen nejsou vidět koleje.

Přílohy

• humenne.jpg
    humenne.jpg
    409.8 KB · Zobrazeno: 33

cetoš

Cestující
Ja som tu pracovnu verziu čo sem Robo dal este neskušal, tak neviem, aj aktivity čo tvorim, tak su robene na poslednu oficialnu aktualizaciu a stahoval som ju presne s toho linku, tam bolo všetko potrebne aj s Globalom. Lenže pozeram, že ten link už nefunguje, neviem či to este nahodou na Uložto nie je, to by musel Robo dat vediet, kde sa da oficial posledna aktualizacia stiahnut....

Fana Staněk

Provozní technik
OR CZ/SK teď stejně asi nespustíš, pokud instaluješ poslední aktualizaci. Jednak nejde aktualizovat databáze mirelu a pak nejde zaktualizovat nějaký dll souborChyba.jpg

Icik

Pomocník strojvedoucího
OR CZ/SK teď stejně asi nespustíš, pokud instaluješ poslední aktualizaci. Jednak nejde aktualizovat databáze mirelu a pak nejde zaktualizovat nějaký dll souborZobrazit přílohu 34818
Aktualizace pro databázi mirelu a napěťové soustavy bude nějaký čas mimo provoz. Hledá se vhodnější umístění pro databázové soubory.
Ale to by nemělo mít vliv na spuštění OR CZ/SK.
Chybu ze screenu způsobuje antivir nebo samotný Windows. Toto nedokážeme odstranit, i když u mě se to vůbec neděje. Stačí ale jen smazat dotyčný soubor nebo celou složku s OpenRails CZ/SK a stáhnout základní verzi z webu a tu nechat aktualizovat. Apropo asi není nejlepší nápad mít OR CZ/SK na ploše.

jindra2

Začátečník
prosim nema nekdo nejakej vlastni global nebo jinej nez ten co je prilozeny k trati? hra vecne pada na stejnym miste,u jinych trati me to nepada.... to je divny

Venny

Průvodčí
V trati ŽSR 191-193 místy chybí podnáspování. Viditelné např. při jízdě Košice - Čierna pri Čope. Koleje, sloupy atd se vznášejí ve vzduchu....
Má někdo podobný problém? V čem může být problém a dá se to nějak řešit?
Mám dvě verze, obě se chovají stejně (4/2023 a 2018 - odkaz zde na stránce). Verze 2018 je ale ještě neúplná, chybí jí větev z Prešova do Vranova atd.

Nahoře