ActivityConverter

Bendík

Provozní technik
Díky moc za "bleskovou" reakci a opravu. Vyzkoušeno a uvedené skiny mám v databázi trainsetu. Díky.

Delay

Signalista
Ahoj Kebarko, chcem sa spýtať nebolo by možné ešte pridať "refresh" ? Jedná sa o to že ked mi teda vozi chýbajú, ja si ich stiahnem a vložím do trainsetu aby som nemusel vypínať program a dal to načítať znovu ale stačilo by refresh a vozi by sa objavili. Diki za odpoved :)

Pařič

Cestující
Ahoj vsem. Snad sem nekdo jeste obcas nakoukne. S programem pracuji uz dlouho a nemuzu bez nej fungovat... ale podarila se mi takova vec...jeste neznaly jsem blbe experimentoval a zamenoval vagony spatne.. dostal jsem se do faze, kdy jsem chtel mit vse presne a zacal jsem koumat jak v programu zjistit ktere wag a eng mam spatne.. no napadlo me zkontrolovat to v menu nahore v databazi. Tam jsem pracne vsechny wag dal do spravne podoby ale ve hre zustaly ty zmeny ktere jsem naklikal uz davno jako nahrady.. 5 hodin prace k nicemu.. nenapadlo me nic jineho nez adresar vymazat.. protoze tlacitko ulozit tam zadne neni. No a po vymazani se mi ted vagony ve hre neukazuji vubec. Tim se chci zeptat zda je ted nejaka cesta zpet nebo umi program tak nejak vse vratit do puvodniho stavu jako kdybych jeho pomoci nikdy zameny vozidel nedelal? Dekuji za odpoved

Pařič

Cestující
Nevěděl by někdo prosím, kde je problém? Vše mi běželo v pořádku, dokud jsem si nestáhnul aktivitu SC od Dana. Najednou neotevřu žádnou aktivitu pro OR v AC ... :-/

Edit - najednou mi přes AC, co jsem vypozoroval, nejdou otevírat aktivity, které nejsou rozbalené přes tsunpack, ale které jsou rovnou vložené....
problem.jpg

Frosty

Pokladník
Ahoj @Kebarko , nejde otevřít ve verzi 3.2 aktivita jk_le_1350 : hlásí chybu: posloupnost neobsahuje žádné prvky.
Druhá věc, program nevidí složku v trainsetu a to: zsr_dielensky uvnitř je wag soubor zsr_dielna.
Myslíš že by bylo možné tyto dva neduhy odstranit? Děkuji.

Lukosipo

Začátečník
Ahojte. Taktiež mám problém s chybou: "Sequence contains no elements."
Prikladám log:

2022-07-18 01:48:55.1284 INFO ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel Constructor ...
2022-07-18 01:48:55.3346 INFO ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel OnInitialize ...
2022-07-18 01:48:55.5312 INFO ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel ShowVehicleDetail ...
2022-07-18 01:48:55.5462 INFO ActivityConverter.ViewModels.VehicleDetailViewModel Constructor ...
2022-07-18 01:48:55.5642 INFO ActivityConverter.ViewModels.VehicleDetailViewModel OnInitialize ...
2022-07-18 01:48:56.9202 INFO ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel+<LoadTrainsetAsync>d__f LoadTrainsetAsync ...
2022-07-18 01:48:58.2338 INFO ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel+<LoadActivityAsync>d__1d LoadActivityAsync ...
2022-07-18 01:48:58.2338 INFO ActivityConverter.ViewModels.SelectActivityViewModel Constructor ...
2022-07-18 01:48:58.2448 INFO ActivityConverter.ViewModels.SelectActivityViewModel OnInitialize ...
2022-07-18 01:48:58.2598 INFO ActivityConverter.ViewModels.SelectActivityViewModel GetActivities ...
2022-07-18 01:49:02.8906 INFO ActivityConverter.ViewModels.SelectActivityViewModel Load ...
2022-07-18 01:49:02.9826 ERROR ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel+<LoadActivityAsync>d__1d System.InvalidOperationException: Sequence contains no elements
at System.Linq.Enumerable.Single[TSource](IEnumerable`1 source)
at ActivityConverter.Model.Converter.<>c__DisplayClass10.<LoadActivityAsync>b__b() in e:\Projects\Visual Studio\ActivityConverter\ActivityConverter\Model\Converter.cs:line 292
at System.Threading.Tasks.Task`1.InnerInvoke()
at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at ActivityConverter.Model.Converter.<LoadActivityAsync>d__19.MoveNext() in e:\Projects\Visual Studio\ActivityConverter\ActivityConverter\Model\Converter.cs:line 217
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
at ActivityConverter.ViewModels.ShellViewModel.<LoadActivityAsync>d__1d.MoveNext() in e:\Projects\Visual Studio\ActivityConverter\ActivityConverter\ViewModels\ShellViewModel.cs:line 403

Nahoře