Něco pro zasmátí

poison

Pomocník strojvedoucího
Nepatří, ale zajímal by mě rozdíl mezi voliči SPD a např. Pirátů a rozdíl mezi posluchači Ortela a Evy a Vaška. Jde o černý humor, pokud jej někteří nedokážete pobrat tak jej prostě přejděte a nebuďte cimprlich. ;)

Klokan 35

Provozní technik
Ono sem nepatří spousta věcí a nikoho to nezajímá. Jsem tady 11 let a díky některým členům jsem už rezignoval a přestal i psát. Hlavně že všichni ostatní jsou spokojený

Lukyn-CZ

Průvodčí
@poison No, máš pravdu, asi jde o černý humor. Ale každý máme jiný vkus a jinak nastavené etické a morální mantinely. Černý humor mám rád (a dokážu se zasmát opravdu přísným vtipům), ale musí být trefný a vtipný, což se o příspěvku od Dana, bohužel, říct nedá...

Dan J.

Strojvedoucí
Pánové, jde o černý humor a nezlobte se na mě, pomáhá tomu EU s kvótami a rádoby zásahem do práv každé země a vaše sluníčkaření, s tím jděte do háje. Před 2. světovou válkou a během ní, ve Vietnamu a jinde, to byli váleční migranti a ne tahle svoloč, se značkovýma hadrama, mobilama ve věku kolem 30 let místo mozku s Koránem. Až vám začnou znásilňovat ženský, jako je tomu ve Francii a Německu, tak vás ta lidumilovnost přejdě i s přirovnáváním k Jedličkovu ústavu. Nicméně, končím s politikou, přeberte si to jak chcete. Jen ještě jedno, tihle migranti, jak jsem psal mají věk, kdy by měli sami bránit svou zemi a ne před problémy utíkat. Hovk domluvil jsem a dále už jen železnice.

Lukyn-CZ

Průvodčí
Pánové, jde o černý humor a nezlobte se na mě.....
Tak Dane, a teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku! To je přesně ten důvod, proč ten tvuj "vtip" je tak neskutečně trapnej...
Popravdě, nejsem sluníčkář ani vítač. Na ekonomické migranty mám podobný (ne stejný!) názor. Ale i přesto mi nepřijde vhodné, dělat takové vtipy, a navíc je propagovat na foru, kam chodí i dítka školou povinná...

Dan J.

Strojvedoucí
Myslím, že dítka školou povinná mají daleko černější humor než je tenhle.... Ale nechme toho.

Plexi

Signalista
Kontrolní otázka: děti bílých Čechů, které v období po revoluci vyjely (a dodnes vyjíždějí) za hranice studovat a/nebo pracovat, byste taky nazývali svoločí? Protože fakticky jsou to taky ekonomičtí migranti, z téhle díry odtáhly za lepším. Ale jim byste přáli to nejlepší, protože to jsou třeba vaše děti, nebo "normální děti normálních bílých Čechů".

Vítat s otevřenou náručí nebyl a není šťastný krok (ne, nehodlám je ubytovávat u sebe doma), ale nevynechávat zdravý rozum. Na Slovensku běžela nedávno aféra s fašounem, co si rozbil hubu, když šel ožralý z hospody a v nemocnici se snažil tvrdit, že ho přepadla partička migrantů s nožem. Smutná realita.

Pawlik

Průvodčí
Myslím, že většina lidí nejsou sluníčkáři ani vítači, tím spíš ne Pražáci, kteří jsou beztak z valné většiny tvořeni naplaveninami.
Nesuďte podle několika pomatenců v médiích. My si taky nemyslíme, že venkov je plnej nácků a komoušů.

V tom "vtipu" totiž vůbec nejde o problém migranta. To si tam ve svojí přednasranosti někteří vložili sami. Kdyby tam byla vybělená babička s nůší šišek od Boženy Němcové, je to pořád prostě trapná blbost, včetně té idiotské říkanky, že rychlík jede z Ostravy do Prahy přes Tábor. To je, oč tu běží.

Nemá to úroveň.

Plexi

Signalista
Kolik z těch o který mluví Dan vyjíždí za hranice za studiema či prací? Jednou vám ty růžové brýle spadnou i s bradou, protože drtivou většinu nějaká etika a morální mantinel nezajímají, pro ně jsme jen póvl co jim má sloužit.
Tady nejde o to, kdo, kam a za čím jede. Všichni tito lidé mají na sobě štítek s nápisem "ekonomický migrant" a teprve potom se řadí do dalších skupinek na flákače-vysavače daňových poplatníků, gastarbeitery migrující pouze za účelem výdělku a ty ostatní, kteří do zahraničí jedou s vizí nějakého dlouhodobějšího pobytu a třeba založení rodiny. Ale všichni jsou to prostě ekonomičtí migranti, tečka.

zbynda

Provozní technik
Pánové, jde o černý humor a nezlobte se na mě, pomáhá tomu EU s kvótami a rádoby zásahem do práv každé země a vaše sluníčkaření, s tím jděte do háje. Před 2. světovou válkou a během ní, ve Vietnamu a jinde, to byli váleční migranti a ne tahle svoloč, se značkovýma hadrama, mobilama ve věku kolem 30 let místo mozku s Koránem. Až vám začnou znásilňovat ženský, jako je tomu ve Francii a Německu, tak vás ta lidumilovnost přejdě i s přirovnáváním k Jedličkovu ústavu. Nicméně, končím s politikou, přeberte si to jak chcete. Jen ještě jedno, tihle migranti, jak jsem psal mají věk, kdy by měli sami bránit svou zemi a ne před problémy utíkat. Hovk domluvil jsem a dále už jen železnice.
Klasický, naprosto stupidní a ničím nepodložený argument. “ až vám začnou”...
Čekám už 5 let a furt nic. Samozřejmě nejsem žádný vítač ale tohle strašení k ničemu není. Už i ten Pitomio to pochopil. To spíš než migrantů se bojím zase nějakého fanatického dementa z SPD, který mi na koridoru nařeže strom a já do něho ve 160 napálím. Zatím jediný teroristický útok za posledních 5 let byl spáchán fanatickým gerontem, kterému tyhle sračky jako jsi postnul výše, vymazaly mozek

Nahoře