A co jako
Jako to, že tomuhle humoru se zasměje akorát tak člověk s inteligencí voliče SPD, nebo posluchače kapely Ortel.... :/A co jako
Ale o tom to přece vůbec není...Já vlastně zapomněl vy v Praze máte na imigranty jiný názor stejně jako na osvobození
Tak Dane, a teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku! To je přesně ten důvod, proč ten tvuj "vtip" je tak neskutečně trapnej...Pánové, jde o černý humor a nezlobte se na mě.....
Jaký, prosim tě, máme v Praze na osvobození názor? To bych moc rád slyšelJá vlastně zapomněl vy v Praze máte na imigranty jiný názor stejně jako na osvobození
Z čeho usuzuješ, že máme (i když nejsem úplně Pražák) na osvobození jiný názor? Z těch rádoby odborných článků, komentářů, a sraček v diskuzích na internetu?Já vlastně zapomněl vy v Praze máte na imigranty jiný názor stejně jako na osvobození
Tady nejde o to, kdo, kam a za čím jede. Všichni tito lidé mají na sobě štítek s nápisem "ekonomický migrant" a teprve potom se řadí do dalších skupinek na flákače-vysavače daňových poplatníků, gastarbeitery migrující pouze za účelem výdělku a ty ostatní, kteří do zahraničí jedou s vizí nějakého dlouhodobějšího pobytu a třeba založení rodiny. Ale všichni jsou to prostě ekonomičtí migranti, tečka.Kolik z těch o který mluví Dan vyjíždí za hranice za studiema či prací? Jednou vám ty růžové brýle spadnou i s bradou, protože drtivou většinu nějaká etika a morální mantinel nezajímají, pro ně jsme jen póvl co jim má sloužit.
Klasický, naprosto stupidní a ničím nepodložený argument. “ až vám začnou”...Pánové, jde o černý humor a nezlobte se na mě, pomáhá tomu EU s kvótami a rádoby zásahem do práv každé země a vaše sluníčkaření, s tím jděte do háje. Před 2. světovou válkou a během ní, ve Vietnamu a jinde, to byli váleční migranti a ne tahle svoloč, se značkovýma hadrama, mobilama ve věku kolem 30 let místo mozku s Koránem. Až vám začnou znásilňovat ženský, jako je tomu ve Francii a Německu, tak vás ta lidumilovnost přejdě i s přirovnáváním k Jedličkovu ústavu. Nicméně, končím s politikou, přeberte si to jak chcete. Jen ještě jedno, tihle migranti, jak jsem psal mají věk, kdy by měli sami bránit svou zemi a ne před problémy utíkat. Hovk domluvil jsem a dále už jen železnice.