Václav Polák
Cestující
A mám ještě otázku ohledně nastavení fotoaparátu. Na jaký režim je nejlepší fotit textury? Je dobré si třeba v režimu M nastavit nějaké hodnoty a celý model nafotit na toto nastavení? Předem děkuji za pomoc!
Sorry. Ne výřezy, ale mapování textur - editace souřadnic textur.A ty výřezy v jednotlivých .ace souborech jsou dané nebo si je lze vyřezat dle vlastní libosti?
Ne! Nafoť to na různá nastavení expozice i vyvážení bílé, ať je každá fotka uplně jiná!! Ono se to pak mnohem lépe spojuje v PS a člověk se nenudí.A mám ještě otázku ohledně nastavení fotoaparátu. Na jaký režim je nejlepší fotit textury? Je dobré si třeba v režimu M nastavit nějaké hodnoty a celý model nafotit na toto nastavení? Předem děkuji za pomoc!
V tvém případě 50-70mm.Pánové, když už jsme u toho - na jaké ohnisko je nejlepší fotit? Objektiv 18-70.
Ano, a třeba sousední okénka do strojovny?Nápisy nejsou na mašinách ve stejné pozici i když jde o stejné grafické provedení.
Ahoj, díky za typ. Bohužel Adobe PS nemám, používám Zoner PS 2016, který neumí téměř vůbec pracovat s vrstvami. Uvažuji, že bych si koupil nějaký modernější software, ale když jsem viděl cenu Adbobe PS na měsíc, tak se mi do toho úplně nechce.Než fotku dávat po kouscích, je lepší využít tzv "transformaci". V PS vyber část, kterou chceš upravit a zmáčkni "ctrl+T" a pak můžeš tu část různě roztahovat, zmenšovat, natoči a podobně...
V roce 1997 jsem si koupil scaner a dostal k němu Ulead Photo Studio 2.0. Používám ho dodnes (na rozdíl od scaneru, který je již dávno v křemíkovém nebi). Není to taková hitparáda jako různé fotošopy, ale dá se. Pro export do formátu .dds používám Gimp, ten je taky užitečný a je zadarmo.... Adobe PS nemám, používám Zoner PS 2016...
Jojo, ten mám taky, ale má docela dost věcí, které mi na něm chybí, nebo je například strašně složité je používat.