Aktivity pro OR Dan J.

pikla

Pokladník
Ahoj, prosím, co tahávalo nákladní vlaky Pn, Mn v roce 1989 mezi:
Krnovem - Glucholazy - Jeseník - Hanušovice - Šumper - Olomouc?
A prosím, co sloužilo v Hanušovicích na posunu? Zatím jsem tam práskl malého hektora.
Zdravím
Dane, zadej tohle
druhý článek v pořadí je historie PLD Hanušovice, včetně lok řad.

Dan J.

Strojvedoucí
Dnešní test aktivity skončil srážkou ve stanici Libina, nechápu jak mne OR vůbec vpustil do stanice.
Sraážka Os 3606 a 3607 ve stanici Libina:
srazka.jpg
On ten vlak 3607, coby traffic, měl stát u perónu a stojí na zhlaví, je videt, že má i otevřené dveře, tak tohle nechápu.

EDIT:
Už to chápu, na Os 3607 "nějaký blb" nasadil soupravu 3507 a ta se nevešla do vyhrazeného oddílu, tím OR neviděl blok...

Icik

Pomocník strojvedoucího
Ke každému většímu zhoupnutí a klobrtnutí umí CZ/SK OR přiřadit zvuk bouchnutí/křupnutí. To je pak teprve jízda, když vám to pěkně mlátí od kol. Nalazení krabiček se zvuky bude také. Jen teď pracujeme na něčem větším - dalece komplexnějším.

Dan J.

Strojvedoucí
Já jsem teď testy pozastavil, čekám co s těma dveřma,, jak jsem ti psal připomínku do SZ a dělám skiny na ten Bh, ať je mohu vyměnit do těch chystaných aktivit.

Marin2

Cestující
Zdravím. Až teď jsem se dostal k aktivitě Vinobraní. Na přiložené verzi OR mi bohužel souprava nebrzdila - vzduch nešel do brzdových válců. Veškeré nastavení OR jsem měl dle návodu, v soupravě jsem žádné změny nedělal, postup dle první zprávy jsem také dodržel. Zkusil jsem stáhnout novou verzi OR CZ&SK 1.4, a brzdy fungují normálně... Doufám že nebudu mít v průběhu aktivity s touto verzí OR nějaký problém...

Dan J.

Strojvedoucí
Přibrzdi na cca 30 procent vlakovou brzdu a dej "Sift+podtržítko", pak noermálně povol do dobržďovací polohy, NE DO ŠVIHU. Mělo by to pomoci.

Icik

Pomocník strojvedoucího
V dřívějších verzích byl problém v počítání průtoku vzduchu, kdy časovač na nízkých FPS nestihl vrátit hodnotu. V novější verzi, určitě od 1.4, už funguje i na nízkém FPS.

Marin2

Cestující
No, nemám zrovna nějaké "dělo", tak by to mohlo být tím... Dell Inspirion 15, Intel Core i7 2,7GHz, 8GB RAM, samostatná grafika Nvidia GF840M 2GB, a nově tedy 512GB SSD disk.. Poplatné době nákupu - 2015....

Dan J.

Strojvedoucí
Vše asi 4x vyzkoušeno. Bez reakce. Neproudil vzduch v potrubí...
Ještě mne napadla jedna věc, co pomhala v prvopočátcích OR ještě před vznikem Monogame. Udělej co jsem psal, pak uloř a nahrej aktivitu, Ale mám velké obavy, že s tímhle co máš za sestavu, neprojedeš ani Bčeclaví a o Brně nebudu raději ani moc mluvit... Tahle aktivita je hodně náročná, jak kvůli délce trasy, tak počtu traffic a obsazeností stanic.

Marin2

Cestující
Ještě mne napadla jedna věc, co pomhala v prvopočátcích OR ještě před vznikem Monogame. Udělej co jsem psal, pak uloř a nahrej aktivitu, Ale mám velké obavy, že s tímhle co máš za sestavu, neprojedeš ani Bčeclaví a o Brně nebudu raději ani moc mluvit... Tahle aktivita je hodně náročná, jak kvůli délce trasy, tak počtu traffic a obsazeností stanic.
Jedu na OR CZ&SK 1.4. a jsem už před Hradcem Králové. Zatím jsem na žádný další problém nenarazil...

Nahoře