Aktivity pro OR Dan J.

Klokan 35

Hradlař
Když myslíte že to na uložto bude brát Vám to nebudu k těmto skinům i modelům má přístup opravdu jen hrstka lidí a ty můžu napočítat na prstech jedné ruky.. ;)
Tak si je strčte tam kde končí záda a začíná něco jiného. Hlavně že se s tím b.....i chvástáte na FB. Akorát další prudič, který si myslí že je něco víc.
 

Luke19

Cestující
Tak si je strčte tam kde končí záda a začíná něco jiného. Hlavně že se s tím b.....i chvástáte na FB. Akorát další prudič, který si myslí že je něco víc.
Hele já nemám potřebu si nikde nic strkat, ale upřímně se bavím nad tím jak kopeš kolem sebe jak malý parchant.. ;) To i s Dan J. je rozumnější debata. Ale co holt je těžká doba takže to chápu, ale to jsem Ti již napsal v soukromé zprávě před chvílí.. ;)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Takže jsem to naspal blbě, do Tábra by asi vyšla, při dojezdu do depa jsem měl u stojanu 62%, takže jsem vyjel 38% nafty z nádrže ze Znojma do Vršovic:
Vrsovice nafta.jpg
Tím se přelomila půlnoc, zde report u perónu ještě před zbrojením v depu a zítra už jen Praha - Tábor:
Vrsovice report.jpg
 

Dan J.

Strojvedoucí
Tak a dokonáno jest:
cercany report.jpgtabor report.jpg

Aktivita přes půlnoc šlape jak hodinky, jen programátor je debil a dopustil se pár kosmetických chybek. Špatně spočítal pár výchozích časů traffic, ale aktivita se dohrát naštěstí dala. Šlo o výchoí časy vozů ve stanicích, které naběhly dřív a jeden osobák, který stál ve stanici taky dřív a tak jsem málem přejel cestující, kteří z něj lezli ven. Ale šlo o to, jak šlape OR po půlnoci a to klaplo, jen já musím udělat opravy a raději těch 14 hodin projet znovu. Ale to si nechám, až dokončím druhý díl aktivity Praha - Cheb a pak to půjde celé ven.

Tdy ještě pár momentek z testů:
portug018.jpgportug022.jpgportug023.jpgportug024.jpgportug025.jpgportug031.jpgportug032.jpgportug033.jpg
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
já zde dávám noční obrázky zesvětlené a klame to
Aha, tak to ty. :)
A co ten svítící barák v Nezamyslicích nebo kde. Už jsi jej identifikoval?
Jenom v Openrails červeně září jedna stěna u žlutého baráku, jak je tam reklama na pivo Černá hora. V MSTS to nedělá. Nechápu.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Nenašel, já editor tratí vůbec neotevírám, je to na mně malé a nerad bych zahrabal někam kam nechci. Je to ten barák s rampou v Ivanovicích a je použitý ve vícero stanicích. Teď se ale k tomu stejně nedohrabu, chci dotánout toho Portugala do vydavatelného stavu. Pro BP hotovo a musím udělat 2. díl na 321, kvůli návaznostem a jízdnímu řádu do plagátu co k aktivitě chystám. Prostě vše ze vším souvisí. Pak to znova celé projet. Mám ještě týden neschopenku, bo mám v haj..lu rameno, tak mám na vláčky čas a doufám, že po Velikonocích už půjdu do rachoty.
 
Nahoře