robo stavitel 2010
Posunovač
To je komplet všetko a samozrejme obsahuje všetko čo bolo v minulých verziach plus nové veci takže predchadzajúcu verziu si možeš kludne zmazat alebo zalohovat.
Praveže sa tiež čudujem. že tam tie subory neboli keď som ešte kontroloval ten archív ako bob57_cz napísal a tak isto som skúšal ho rozbaliť. A tie zbytočné subory nechapem čo tam zbytočné bolo veď to prečesal Route riter a track report a ešte aj zrušil cele kolajivo s texturami, to som musel dokopírovať naspäť. A dal som tam samozrejme prílohy cestovné poriadky utilky a samozrejme so spoluprácou s Johnom Railmanom som príbalil aj jeho skíny väčšínou sú to stroje dislokované v Humennom a Košíciach + v readme som dal aj stránký odkial som čo čerpal.Ad bob57_cz (02:08) - stáhl jsem včera (15:32) a pokud se jedná o adresář Sound přímo v trati, tak mi TCmd ukazuje 360 souborů o celkové velikosti 95 467 kB, wavy fungují....
Robo nevieš to prebehnúť Route Riterom ? Tam je na to funkcia, že čo nie je zapísané a čo sa nepoužíva to sa odmaže. Poprípade to doriešiť s niekym Zbyňek, Martin ktorí v tom robia už dlhšie ako na to....
Ja som to myslel len dobré, že to bude pokope a postahnutí má uživateľ všetko po kope. Inšpiroval som sa so známymi traťami. A tie utilky som dal preto, aby v prípade, že nebude existovať stránka s danou utilkou tak aby to bolo zachované aspoň s takýmto spôsobom.Netreba to preháňať. Ja by som to skôr rozdelil. Trať zvlášť a vozidlá zvlášť. Ja si ťahám napríklad 3,6GB a vozidlá budem na konci sťahovania mazať, pretože o ne nemám záujem. Čo sa programov týka, kto ich chce použiť si vygoogluje čo to je a načo to je. Poprípade sa spýta tu a bude mu opravený aspoň pravopis. My sme sa veci naučili práve preto, lebo nikto nám to všetko pod nos nestrčil.
Takže Robo pokiaľ to nie je problém, skús to rozdeliť. Trať a veci k tomu jeden balík, vozidlový park druhý balík.
Ano, ukazuje, ale je to pouze tabulka archivu. Teprve po rozbalení do adresáře se ukáže, co opravdu chybí. (Wavy fungují, ale z globálního adresáře zvuků nebo prostě jsou ticho a ty to nepoznáš, protože nechybí volané sms.)Ad bob57_cz (02:08) - stáhl jsem včera (15:32) a pokud se jedná o adresář Sound přímo v trati, tak mi TCmd ukazuje 360 souborů o celkové velikosti 95 467 kB, wavy fungují....