robo stavitel 2010
Posunovač
To je zaujimavé. Neviem prečo to robí zase mne to išlo správne neviem dakedy to má asi svoj rozum.
Jsou označeny:A tie zbytočné subory nechapem čo tam zbytočné bolo
Tam pravdepodobne budu chybať modely vlakov, skús vymazať, alebo presunuť consist zložku a vytvor zopar nových consist suborov, z tých modelov aké maš k dispozicii, a global to použiva xtrack 3.20 s new road extension 4.1 tuším.Prosím Vás? Okrem toho, že trať vložím do príslušných zložiek, nájdem si skiny a modely vlakov je potrebné ešte niečo ďalšie?? Pretože nie a nie túto trasu spustiť. MSTS mi vyhodí milión chybových hlášok o tom ako niečo chýba (väčšinou rôzne vagóny a pod.) a OR jednoducho spadne, pár krát sa mi podarilo načítať mapu v Čiernej nad Tisou a asi raz v Humennom v MSTS, ale s pôvodným vlakom z MSTS. Som v tom síce ešte amatér, ale pochopil som, že trate nie je dobrý nápad kombinovať, takže mám všetky prehľadne rozdelené. OR som nastavil podľa ReadMe, mám pocit, že všetko je ako má, ale aj tak to nespustím. Iné trate mi fungujú bez väčších problémov.
Alebo urobiť si vlastný timetable, aby to s trošku podobálo k realite.Jo, bude to nejspíš návěstidly.. Já jezdím volnou jízdu, pro time table mi chybí vozidla, tak ho nepoužívám, ale to nevadí. Já jsem to prozatím vyřešil smazáním EmergencyStopMonitoru u engu vozidel, se kterými jezdím, takže už je po problému.Ale děkuji
Ano pracuje a vo veľkom.Zdravím, pracuje se stále na trati ?
Nejdi mi to už stiahnuť :/ Píše mi to "Ľutujeme, tento súbor teraz nie je možné zobraziť ani stiahnuť." Ževraj si to zobrazilo už veľa ľudíAhoj, zdravím Vás.
Chtěl bych robo staviteli pogratulovat k nádherné trati na východě Slovenska. Je to krásná práce a moje tak trochu srdcová záležitost.
Přesto s touto tratí mám nějaké problémy, na které sám nestačím, ačkoliv se v MSTS pohybuju už dlouhou dobu a následně nějakou chvíli i v Openrails, tak netuším jak si poradit.
Jedná se mi o aktivitu od autora Lacho RJ 1121 Košice-Humenné.
Trať se v pořádku načte, FPS 55, všechno fajn, ale mezi žst. Slanec a Kalša, Openrails najednou spadne( viz. obr.)
Všechny předešlé verze tratě jsem vymazal a stáhnul přes Chrome TratZSR191-193.7z, 1.6.2018, instalace proběhla bez problémů.
Aktivitu jsem zkoušel i na Lachem doporučenou verzi OR 1.3.1. a výsledek je stejný, Openrails padá na tom samém místě. Je tam nějaký problém se SOUNDem....prolezl jsem všechny možné stránky fóra i na zahraničních webech, ale nic konkrétního jsem k hlášce nenašel...
Budu vděčný za jakoukoliv pomoc a samozřejmě budu hledat dál.
Kdybych na něco přišel, napíšu to sem
Díky Paty