Trať ZSR 191 - 193 pre OR

bob57_cz

Učitel češtiny
A tie zbytočné subory nechapem čo tam zbytočné bolo
Jsou označeny:
06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

Namísto toho, aby byly objekty trati v adresáři trati, tak zase jsou nastrkány do GLOBAL.
Svět se obejde s rozšířením XT, ale československá scéna musí mít navíc čtyři další separátní globaly a k tomu ještě šílený nefungující pokus o spojení v Uniglobalu.

.

Kosac

Pokladník
Total commander ma problem pri rozbalovani (obvykle to byva problem s delkou cesty k souborum - i kdyz tady je to kolem 116 znaku, mel by to zvladnout. Mozna chybne napsany plugin pro 7zip). Pri pouziti 7zip to jde normalne vybalit vse.

Martin077

Začátečník
Prosím Vás? Okrem toho, že trať vložím do príslušných zložiek, nájdem si skiny a modely vlakov je potrebné ešte niečo ďalšie?? Pretože nie a nie túto trasu spustiť. MSTS mi vyhodí milión chybových hlášok o tom ako niečo chýba (väčšinou rôzne vagóny a pod.) a OR jednoducho spadne, pár krát sa mi podarilo načítať mapu v Čiernej nad Tisou a asi raz v Humennom v MSTS, ale s pôvodným vlakom z MSTS. Som v tom síce ešte amatér, ale pochopil som, že trate nie je dobrý nápad kombinovať, takže mám všetky prehľadne rozdelené. OR som nastavil podľa ReadMe, mám pocit, že všetko je ako má, ale aj tak to nespustím. Iné trate mi fungujú bez väčších problémov.

Prosím Vás? Okrem toho, že trať vložím do príslušných zložiek, nájdem si skiny a modely vlakov je potrebné ešte niečo ďalšie?? Pretože nie a nie túto trasu spustiť. MSTS mi vyhodí milión chybových hlášok o tom ako niečo chýba (väčšinou rôzne vagóny a pod.) a OR jednoducho spadne, pár krát sa mi podarilo načítať mapu v Čiernej nad Tisou a asi raz v Humennom v MSTS, ale s pôvodným vlakom z MSTS. Som v tom síce ešte amatér, ale pochopil som, že trate nie je dobrý nápad kombinovať, takže mám všetky prehľadne rozdelené. OR som nastavil podľa ReadMe, mám pocit, že všetko je ako má, ale aj tak to nespustím. Iné trate mi fungujú bez väčších problémov.
Tam pravdepodobne budu chybať modely vlakov, skús vymazať, alebo presunuť consist zložku a vytvor zopar nových consist suborov, z tých modelov aké maš k dispozicii, a global to použiva xtrack 3.20 s new road extension 4.1 tuším.

Daniel Marek

Posunovač
@robo stavitel 2010 Mám takový menší problém, na několika místech na trati se mi stává, že se mašina shodí z výkonu, i když mám navolená procenta tahu, když dám F5, tak u výkonu se mi zobrazuje "vyp", přitom sběrač je nahoře. Je chyba u mě, nebo je chyba někde v trati? Dělají mi to všechny vozidla, se kterými jsem tam jel, třeba konkrétně v úseku Čierna nad Tisou - Pribeník se mi to stává u předvěsti vjezdového návěstidla do Pribeníku, které je vždy ve výstraze, i když mám postaveno na průjezd.. Dík za odpověď

Neviem a to ideš vo voľnej jazde alebo sa to stáva v aktivite? Vo voľnej jazde v Pribeniku, Michaľanoch ale aj v Strazskom blbnú návestidla, treba dať manuálny mod alebo cez dispečerskú aplikáciu zmeniť návestidlo. Vo time table to funguje korektné. To je skôr problém OR vo MSTS sa všetko chová korektné.

Daniel Marek

Posunovač
Jo, bude to nejspíš návěstidly.. Já jezdím volnou jízdu, pro time table mi chybí vozidla, tak ho nepoužívám, ale to nevadí. Já jsem to prozatím vyřešil smazáním EmergencyStopMonitoru u engu vozidel, se kterými jezdím, takže už je po problému. :) Ale děkuji

Jo, bude to nejspíš návěstidly.. Já jezdím volnou jízdu, pro time table mi chybí vozidla, tak ho nepoužívám, ale to nevadí. Já jsem to prozatím vyřešil smazáním EmergencyStopMonitoru u engu vozidel, se kterými jezdím, takže už je po problému. :) Ale děkuji
Alebo urobiť si vlastný timetable, aby to s trošku podobálo k realite.

Paty

Začátečník
Ahoj, zdravím Vás.
Chtěl bych robo staviteli pogratulovat k nádherné trati na východě Slovenska. Je to krásná práce a moje tak trochu srdcová záležitost.
Přesto s touto tratí mám nějaké problémy, na které sám nestačím, ačkoliv se v MSTS pohybuju už dlouhou dobu a následně nějakou chvíli i v Openrails, tak netuším jak si poradit.
Jedná se mi o aktivitu od autora Lacho RJ 1121 Košice-Humenné.
Trať se v pořádku načte, FPS 55, všechno fajn, ale mezi žst. Slanec a Kalša, Openrails najednou spadne( viz. obr.) :rolleyes:

Všechny předešlé verze tratě jsem vymazal a stáhnul přes Chrome TratZSR191-193.7z, 1.6.2018, instalace proběhla bez problémů.
Aktivitu jsem zkoušel i na Lachem doporučenou verzi OR 1.3.1. a výsledek je stejný, Openrails padá na tom samém místě. Je tam nějaký problém se SOUNDem....prolezl jsem všechny možné stránky fóra i na zahraničních webech, ale nic konkrétního jsem k hlášce nenašel...
Budu vděčný za jakoukoliv pomoc a samozřejmě budu hledat dál.
Kdybych na něco přišel, napíšu to sem;)
Díky Paty

Přílohy

• Snímek obrazovky 2021-01-26 145436.jpg
    Snímek obrazovky 2021-01-26 145436.jpg
    100.6 KB · Zobrazeno: 24

Misho

Začátečník
Ahoj, zdravím Vás.
Chtěl bych robo staviteli pogratulovat k nádherné trati na východě Slovenska. Je to krásná práce a moje tak trochu srdcová záležitost.
Přesto s touto tratí mám nějaké problémy, na které sám nestačím, ačkoliv se v MSTS pohybuju už dlouhou dobu a následně nějakou chvíli i v Openrails, tak netuším jak si poradit.
Jedná se mi o aktivitu od autora Lacho RJ 1121 Košice-Humenné.
Trať se v pořádku načte, FPS 55, všechno fajn, ale mezi žst. Slanec a Kalša, Openrails najednou spadne( viz. obr.) :rolleyes:

Všechny předešlé verze tratě jsem vymazal a stáhnul přes Chrome TratZSR191-193.7z, 1.6.2018, instalace proběhla bez problémů.
Aktivitu jsem zkoušel i na Lachem doporučenou verzi OR 1.3.1. a výsledek je stejný, Openrails padá na tom samém místě. Je tam nějaký problém se SOUNDem....prolezl jsem všechny možné stránky fóra i na zahraničních webech, ale nic konkrétního jsem k hlášce nenašel...
Budu vděčný za jakoukoliv pomoc a samozřejmě budu hledat dál.
Kdybych na něco přišel, napíšu to sem;)
Díky Paty
Nejdi mi to už stiahnuť :/ Píše mi to "Ľutujeme, tento súbor teraz nie je možné zobraziť ani stiahnuť." Ževraj si to zobrazilo už veľa ľudí :(

ASP

Cestující
Ahojte. Stiahol som si trať, rozbalil, potom pracovnú verziu nakopíroval do pôvodnej a výsledok je, že napr. mi chýba perón v KE na predmestí a koľaje v Bánovciach. Pri rozbaľovaní pracovnej verzie mi na konci vyhodilo chybu. Sťahoval som obidve verzie aj druhý raz a vždy s rovnakým výsledkom. Neviete mi poradiť, kde robia súdruhovia z NDR chybu?
trať.jpgsťahovanie masters.jpgrozbaľovanie.jpgKošice predmestie.JPGBánovce.JPG

ASP

Cestující
Znovu som stiahol trať - pracovnú verziu cez GitHub Desktop a rozbalil cez 7Zip. Trať rozbalilo bez chyby, len problém je v tom, že sa mi tam striedajú úseky s betónovými podvalmi, ktoré sú ok a s drevenými podvalmi, pri ktorých je aj prechod koľajníc zubatý aj nie sú podnásypované t.j. koľaj je vo vzduchu a tam kde sú drevené podvaly, chýba mi preto aj perón na predmestí v Košiciach. Vie mi niekto poradiť, prečo to mám tak a ako to zmeniť?Košice.JPG30.JPGvo vzduchu.JPG

Nahoře