Ahoj, jestli jsi zapnul Mirela, tedy ctrl + tečka, tak se ti zapnul i opakovač. Jen to, jak správně dedukuješ, na tebou pojížděné trati asi nekóduje. Vyzkoušej na kódovaných úsecích a najdeš rozdíl.Já jsem tohle aktivoval ctrl + tečka. A pak už je tam výběr.
Také jsem nepřišel na to čím aktivuji návěstní opakovač, když V jsou stěrače. Nebo to očichá lokomotiva automaticky, že je trať kódovaná?
To může být chyba při instalaci. Zkontroluj si ve složce Train Simulator - Routes - Trat321 - Openrails, jestli máš oba soubory (sigcfg.dat a sigscr.dat)? Přepisuješ ze složky "potřebné soubory" ten sigcfg.dat. A v nastavení mít zaškrtlou volbu záři návěstidel.Ale mám jednu připomínku k vizáži prostředí. Už se o tom zmiňoval Dan. Nejsou vidět znaky návěstidel.
Nevím, co je na 750.7 za řídicí systém (MSV?), ale na peršanovi by stačilo dát jen do výběhu.Jenomže na té trati je to stále z kopce do kopce, na mašině byl mladý kluk v zácviku a cvičný už do něj bušil, proč v takovém profilu trati jede na ARR, kdy lokomotiva z kopce opakovaně sama přibrzďuje a pak jde znovu i z kopce na výkon a zase přibrzďuje. Na takovém profilu se má jezdit na ruční ovládání.
Jasně. Jedu vzorovou soupravu bez rušivých elementů ostatních vozidel a trať je aktualizovaná dle instrukcí od Icika. Ambz se mi nenačetly, tak zatím neřeším. Chtěl jsem jen nějaký vzor se soupravou.A upřesním, že se bavím o tom consistu 162.115 + 8 Ampz.
Tak to bylo ono, proč mi to prásklo.Při jízdě "na ruku" ale jakoby šlo o jiný regulátor tahu, kdy při překročení meze adheze jde bez varování do HV vždy.
Tak tohle asi bude také ono. Já už ze zoufalství kvedlal vším možným a pak jsem to přepnul i do ARR a O konečně začalo fungovat. Díky.Zde jsem vysledoval, že nahazování mašiny .... tedy "O" a po chvilce "P", mi jde pouze v režimu ARR.
Ale já nejezdím 321.Zkontroluj si ve složce Train Simulator - Routes - Trat321
Shift+F4?TM ukazuje pouze šedivá návěstidla,
Zbyňku sorry, ale píše se to tu všem začátečníkům, a očividně je problém i jinde, ale četl sis návod pro zprovoznění vlakového zabezpečovače jak je napsáno na stránkách msts-rw.cz? Všecko je tam celkem dost polopaticky pospsané a tudíž bys toto zprovoznil celkem bez ztráty kytičky..jak si potom přijdou ti nováčci, kteří tu denodenně opakují ty stejné dotazy?Díky moc. Ano, neměl jsem zapnuté baterky. A to přidání mraků je také lepší. Jenomže stále mám ještě problém s rychlobrzdou, když překročím rychlost 40. Něco tam mám špatně. Rychlostní limit se mi zobrazuje 70, tedy rychlost nepřekračuji. Nyní už vidím u opakovače, že tam svítí limit 40 Zkusil jsem těch 40 dojet k nejbližšímu rychlostníku, ale nic se nezmění. Nejsem v nějakém režimu posunu ve stanici? A ještě blbá otázka, čím zapnu opakovač na kódované trati, když V jsou už opět stěrače?
Ale jinak je to opravdu vychytané. Pěkná práce. Klobouk dolů. Člověk by ani nevěřil, že v té stařičké hře MSTS je tohle možné. Sice to už není MSTS, ale prostředí v MSTS vytvořené je. Opravdu potěšilo. Vždyť já už stavím ty mé tratě 18 let. Která hra tak dlouho je aktivní? A zatím se nechystám skončit.
Jsem trochu skeptický, že se tak pěkně podaří vychytat všechny kabiny a vozidla, ale vlaky traffic mohou klidně jezdit postaru. A u starších vozidel ARR nebylo. Tak stačí jen kompatibilita. Proto chci vozidla, která obhospodařuji alespoň přizpůsobit, aby se s nimi dalo důstojně jezdit i zde. Pokud tedy mohou být vedle sebe nová a stará vozidla, nevidím problém. I když problém jsou nárazníky, spřáhla na 0cm. Tedy by se nemohly spojovat mezi sebou. Ale to také nevidím problém pro OR přepočítat, pokud tedy argumenty jasně mluví pro 0cm. I když to bude další trpělivá práce.
Vzpomínám si, když ŽSR ladil peršingy pro MSTS, tak jsem i vyzvídal od fírů i kamaráda cvičného a všichni tvrdili, že u této lokomotivy nehrozí, že by někdy proklouzla, jak to má vychytané. To by prý muselo být hodně mokro. A ŽSR dal do ladění ten prokluz kol jen jako něco navíc, aby když tam někdo nasype plný výkon z místa, aby se něco dělo a nevypadalo to jako pikovláček. I když to byl takto ureal.kdy při překročení meze adheze jde bez varování do HV vždy
Sorry jako, ale včera tam vše zmizelo.Zbyňku sorry, ale píše se to tu všem začátečníkům, a očividně je problém i jinde, ale četl sis návod pro zprovoznění vlakového zabezpečovače jak je napsáno na stránkách msts-rw.cz?
Zkusil jsem si přepnout klasický Trainset a tato chyba bude jen u té lokomotivy 162, protože tady se mi zobrazuje rychlostní limit správně. Jedu totožnou trasu. Tedy chyba není v Icikově programu MG.Ale jeden problém. Když zapnu monitor F4, tak rychlostní limit mám nejvíce 120 i když míjím rychlostníky 160 a na mirelu svítí 140.
Jo díky. Zas něco nového.Shift+F4?
Stíny tam být nemohou, protože jsem si dal aktuální počasí, když jsem vykoukl doma z okna.Vůbec vám nevynikají stíny
Tohle je naprosto šílenéZkusil jsem si přepnout klasický Trainset a tato chyba bude jen u té lokomotivy 162, protože tady se mi zobrazuje rychlostní limit správně. Jedu totožnou trasu. Tedy chyba není v Icikově programu MG.
Zobrazit přílohu 29447
Ale dal jsem si zpět své koleje, ta nová acleantrack2.ace se mi nelíbila. To bylo jako nepoužívané rezavé koleje někde v křoví.
Zobrazit přílohu 29448
Ale je zajímavé, fotka je dobrá, ale ve hře je ta bílá dost přebílená, žlutá ještě nepřirozeně žlutější (u Regiojetu) I když jsem nastavil zamračenější oblohu.
Asi tolik mé postřehy z nového MGCZ/SK.
Tu kabinu jsem si stáhl před dvěma měsíci z oficiálních stránek.Tohle je naprosto šílené