nie tie neboli upravenéZdravím, mám dotaz, byly upraveny nějak i engy řady 350 nebo jsou stejné, at nemusím stahovat a přepisovat znovu. Předem díky za odpověd
V jaké fázi běhu programu se to stane?Nevíte co je to za chybu? Nejdou mi načíst prakticky žádné uložené pozice u té Ex 1003 verze uložení a pokusu o načtení samozřejmě stejná a to nejnovější 1.4.3.
Zobrazit přílohu 30029
Děkuji moc Dodonie tie neboli upravené
při pokusu o načtení uložené poziceV jaké fázi běhu programu se to stane?
To je ale starší save ne? Testoval jsem to a hra normálně naběhne. Takže nevím..při pokusu o načtení uložené pozice
Právě že ne, jel jsem v kuse z Kolína do Olomouce a save z Pardubic jde načíst, ale save z Olomouce vyhodí tu chybu. No nic, zkusím to projet znovu a uvidí se. Musím ukládat častěji.To je ale starší save ne? Testoval jsem to a hra normálně naběhne. Takže nevím..
Zdravím,Zdravím,
při jízdě s loko ZSSK 162008 (i s ostatními) se vyskytuje tato "porucha" :
Na zapnutém MIRELu svítí žluté mezikruží. Při rychlosti 40 km/h na násl. návěstidle je brzdná křivka v pohodě. Pokud je však příští rychlost vyšší, např. 60 km/h, a použije se tlačítko =, tak MIREL sice rychlost 60 ukáže, ale při modelování brzdné křivky klesne rychlost na MIRELu na 100, začne problikávat číslice 90 a následně se ustálí 100. Dříve to fungovalo normálně.
Mirel >> Makám na tom!Zdravím,
v nejnovější verzi zatím vše v pohodě (včetně špičkového přepínání napěťových soustav), zmizely "světelné pásy na kolejích" - jak psal Dan.
Jen zatím trvá výše popsané chování MIRELu. Prosím autory, aby to brali pouze jako připomenutí (viz příspěvek č. 509 tohoto vlákna).
Děkuji za info !Mirel >> Makám na tom!
Tak opět save nejde načíst a zase stejná chyba. Zkoušel někdo vůbec aktivitu Ex 1003 na CZ/SK OR, protože cca do Pardubic save jde, ale dál již ne. Vypadá že je problém v té aktivitě.To je ale starší save ne? Testoval jsem to a hra normálně naběhne. Takže nevím..
Možná by pomohlo hodit sem log.
Tak nad tím uvažuju, to vypadá, že se nemusel někde rozdelit spojený traffic a zmizel. Pak hra načíst nelze. Tohle by bylo dobré taky v OR opravit (změnit) pokud to jde. Ono totiž, když se spojí dva traffic, tak se před zmizením z aktivity musí opět rozdělit a pak zmizet, jinak nejde načíst uloženou pozici od chvíle kdy zmizel. Tady je možné, že v novém OR se nerozdělil, tohle ale fakt nevím, už si posuny v aktivitě, kde maká traffic nepamatuju.Právě že ne, jel jsem v kuse z Kolína do Olomouce a save z Pardubic jde načíst, ale save z Olomouce vyhodí tu chybu.
Teď nejsem na PC ale hodně lidí mi říkalo že jim to dělá na 270 bordel ..Lukyne a spol. dejte sem screeny z diagnostiky vzduchu a popiště trať a napětí, na kterém se to děje. Opět - já nic takového nepozoruji a tým také nic nehlásí.