Ano, dělá i mě, po přepnutí na manuál taky nejede.Zdravím,
po nejnovější aktualizaci se nerozjedou loko v režimu ARR. Ampérmetr pomalu vystoupá až na maximum a loko se ani nehne.
Testováno na tratích CR 310 a BP s loko ZSSK 162008-7 a 362005 HK.
Ahoj. To samé. Mašiny mají výkon 0.Ano, dělá i mě, po přepnutí na manuál taky nejede.
Opraveno, omlouvám se.Zdravím,
po nejnovější aktualizaci se nerozjedou loko v režimu ARR. Ampérmetr pomalu vystoupá až na maximum a loko se ani nehne.
Testováno na tratích CR 310 a BP s loko ZSSK 162008-7 a 362005 HK.
Není se za co omlouvat. Já mám sice velice výkonný tým programátorů, ale tohle nasazení by ti měli závidět.Opraveno, omlouvám se.
Ďakujeme, nevadí nič sa nedeje.Opraveno, omlouvám se.
Pokud to bylo na 321, tak už to jde projet.Zdravím,
v aktivitě s kontejnerovým vlakem jedu ze směru od Libně a Malešic do stanice Hostivař. Ve stoupání za Malešicemi je pro dvě vedlejší koleje stahovačka, která pro moji kolej neplatí, ale ve verzi CZSK se mi i tak, v tomto úseku, shodí hlavní vypínač z důvodu zásahu podpěťové ochrany.
Mohli byste se na to prosím kouknout? Já jinak nejsem schopný ten těžký vlak vytáhnout do stoupání k Hostivaři a tím pádem je aktivita nehratelná.
Zobrazit přílohu 30458
Pak bych měl ještě jednu menší prosbu. Mohly by se screeny z aktivity ukládat do nějaké podsložky? Např.: Openrails/Pictures? Takto se mi to ukládá přímo do hlavní složky OR a když ty screeny přesouvám jinam, tak se bojím, že si omylem přesunu i nějaký soubor pro OR.
Díky![]()
Není za co se omlouvat, i mistr tesař se někdy utne. Díky za opravuOpraveno, omlouvám se.
Ano, bylo to na 321. Teď jsem to vyzkoušel a funguje to. Díky moc za opravuPokud to bylo na 321, tak už to jde projet.
Já to nechci komplikovat nějakým dalším WP. Nechci přijít o tu možnost, kdy AI najede třeba do šturcu a shodí smeták a taky kompletně vypíná i zvuk!!! Všimli jste si? AI se deaktivuje - není to jen kosmetická záležitost.
Dám tam čekačku na více jak 15min. Pokud aktivitář nechá AI čekat někde více jak 15 minut, AI vypne napájení a smeták shodí dolu.
To teda nevím? Pokud vím, tak Hekl má mašiny MS jako nákladní vůz, takže nemůže mít smeták nahoře. To mne právě zmátlo a mate.To ale není problem dnešního OR, MS lokomotiva měla od začátku OR smeták nahoře.
Když stahovačka svítí, to znamená, že od dvou sousedních měníren je rozdíl v napětí a ne, že je to tam bez proudu. Když nestáhnete sběrač, tak to jen hodně zajiskří. Já už si to nepamatuji, ale když jsem vezl poštovní rychlík z Přerova do Prahy (poprvé na vlóžo a neměl jsem tam ani seznání trati - nebyly lidi. Na E499.2 ) Fíra mne za jízdy zaškoloval, že jediná trvalá stahovačka je v Rostoklatech. Vše ostatní jsou podmíněné. Tedy pokud chcete udělat nějaké nulové napětí (a to si nejsem jistý, jak to v Rostoklatech je) tak jedině ty Rostoklaty (u Českého Brodu) Naprosto jednoduché. Ostatní stahovačky nechte být, tam je napětí vždy.Za další, hoši, když mám zhaslou stahovačku, to snad znamená, že mohu jet pod výkonem ne. Tak je to u vás přesně obráceně, fakt je to někdy loterie co se stane.