Aktivity POISON

Ahoj Poisone tak pri spustení tvojej aktivity Sp1828 cez Trainstore mám takýto problém z 242. A popritom ju mám v Trainsete... Prosím o radu ako to zmeniť aby mi to fíčalo... Ďakujem
problem.jpg

To kontrolujem vždy po výmene vozidiel :) ani v tomto prípade som nezabudol, ale opäť bez výsledku, diki za upozornenie.

Ahoj Poisone tak pri spustení tvojej aktivity Sp1828 cez Trainstore mám takýto problém z 242. A popritom ju mám v Trainsete... Prosím o radu ako to zmeniť aby mi to fíčalo... Ďakujem
Já jsem aktivitu spouštěl přes TS a nebyl žádnej problém.

Ta řada 242 je asi od více autorů. A podle toho, co ukazuje ta chybová zpráva, je asi jinak označenej Eng u té mašiny. Protože to hledá jinej zápis. Alespoň mě to tak připadne. F.

Jedná se o 242.240 z balíku od Pikku, který má autor ve složce CD242, těch vozidel je z toho balíku použito v aktivitě více, takže by ti řval s větším počtem eng. Máš ji ve složce CD242 tu 242.240?

Áno Poisone, už to fičí tak jak má, ďakujem za akékoľvek rady a postrehy :) tú 242.240 mám ako ostatné v jednej zložke v Trainsete s názvom CD242, len doplním že som si to musel upraviť podľa seba, pretože tie engy sa volali len 242... bez CD_xxx atď :) a ešte niečo, v aktivite som upravil dole jak sú Loose Consisty tak tam som premenoval engine, už podľa môjho nastaveného engu ako mám že CD_242240.

A proč si to přejmenovával? Aby sis udělal chlív v Trainset? Tohle fakt nechápu.
Dál nechápu co má společnýho engine s loose consist.
EDIT:
Jo pravda, v Brně je jako loose 242.275 se kterou jedeš Os do Žďáru.

engine.jpg Nie, to v žiadnom prípade, žiaden chlív v TS, ale ten engine bol predtým ako ja som do toho začal drbať CD.242 242.xxx už bez CD vpred. Tak som to premenoval na CD_242240 CD 240. A fičí to :)
Toto Name (" Loose consist." ) toto ma zmiatlo :) kvôli tomu pokiaľ som si to nepremenoval toto EngineData ako je na obrázku dovtedy mi to nespúšťalo :)

Autor má všechny eng. ve složce CD242 242.xxx, takže tím, že si to přejmenoval udělal sis chlív v Trainset. Jen mi nejde do hlavy, proč tam máš v loose 242.240, když já mám v aktivitě 242.275. Pokud máš ten balík tak po tobě nemohl chtít sim výměnu za 242.240, nebo jak jinak si vysvětlit tu změnu loko z jednoho balíku. Schválně se podívám co tam mám já.

Pretože poriadok musí byť. Čo na tom že to nejde, ale aspoň to konečne nejak vyzerá :)

Len nechápem prečo píšete na fórum, že nejde toto píše mi toto, keď všetci všetko viete lepšie ako autor samotného diela. Autor niečo zverejní a okamžite do toho rypete (pardon upratujete)..... Mali by ste si to riešiť vy, keď to autor nevie ani dobre zverejniť......

Tak jsem stáhl balík od Pikku a tam našel loko, která je loose v Brně (ne 242.275 jak jsem mylně uvedl, ale 242.272) v Trainset teda CD242/242272.eng

242272.jpg

V souboru poi_sp1828.act jsem vyhledal řádek s tímto loose consist a tam stojí.

Train_Config (
TrainCfg ( ""
Name ( "Loose consist." )
Serial ( 109 )
MaxVelocity ( 33.33334 1.00000 )
NextWagonUID ( 1 )
Durability ( 1.00000 )
Engine (
UiD ( 0 )
EngineData ( 242272 CD242 )

Pokud máš v balíku CD242 soubor 242272.eng nemůže to řvát, že ti chybí.

Existuje jednoduché riešenie.....Zmaž si ten chliev čo si si tam naupratoval a stiahni si od pikka pôvodný balík a už do toho nerýp.

Už to nerieším, hlavne je že to fičí tak ako má a dem ten chliev tam mám od stiahnutia toho balíku od pikka, odvtedy som do toho ani raz nerýpol ! :)

A Poisone mám tam jasné že 242.272, aj presne tak pomenované ako to máš ty no mal, teraz to už je upravené podľa mňa ale už nie 242.272 ale CD_242272 :) a všetky ostatné 242ky mám upravené už podľa seba.

Keby si do toho nerýpol, tak ti to ide....A tá veta upravené podľa seba ti nevadí vôbec čo ? Hlavne nevydávaj žiadnu aktivitu.....To že ty si to budeš doma stále prepisovať ako mišuge, je tvoja vec ak nedokážeš rešpektovať autorov, ale nie že ťa napadne s takto upravenými vecami robiť verejnú aktivitu.

p.s: ja neviem čo je na tom ťažké stiahnuť si to čo autor zverejnil a nebabrať do toho.....

Back
Nahoře