Neber to nijak zle Vlado, ale stejně jako Dvacka i já se pozastavím nad tím co dělá 844 v Šumperku?
Jasný, pozastavujte se, nad čím kdo chcete, to je vaše plné právo. Nemám problém odpovědět na jakýkoli dotaz, a stejně tak nemám problém přijmout oprávněnou kritiku.
Máš naprostou pravdu v tom, že z reálného hlediska nemám příliš ponětí o tom, jak to na daných tratích chodí. Trať jako taková se mi hrozně moc líbí a tak si na ní tvořím v rámci možností tak, abych vezl takové komodity (potažmo vozy k jejich přepravě určené), které se na tratích zpravidla vyskytují. Obvykle čerpám z fotek a videí dostupných na netu a samozřejmě si, jak jsi vyčetl ze screenů, dosazuju dle své libovůle to, co se mně osobně líbí a co mi do prostředí nějakým způsobem zapadá. Od samotného začátku občas (pokud nezapomenu) připomínám, že moje aktivity nejsou stoprocentně reálné, pouze inspirované především sešitovými a knižními jízdními řády, případně pak uzpůsobuji řazení (hlavně osobních vlaků) podmínkám, které mi daná trať poskytuje. Opava - Ostrava je pod dráty, tak tam můžu řadit to, co tam dnes jezdí, a poněvadž Zábřeh - Šumperk pod dráty není (a bohužel máš tu smůlu, že mně se prostě příčí vídat vozidla elektrické trakce v úseku, který takto není a nikdy nebude postaven), byl jsem natolik troufalý, že jsem si dovolil tam nasadit dieselové alternativy dnešních hnacích vozů či jednotek. Neberu to jako útok na svou osobu, byť se tu s tím velice často setkáváme a je to jedna z věcí, které bych na tomto fóru osobně rád "vychytal", naopak díky za podněty, které mě přimějí zamyslet se nad tím, co zlepšit/změnit/přestat dělat. Spoustě lidí jsou tyto řádky u zádele, takže by to v nejhorším případě klidně mohlo dopadnout tak, že aktivity budou jednoduše neveřejné a k dispozici jen pro ty, kteří s mým tvůrčím stylem nemají až takový problém a jsou rádi i za to, že nejedou 4 hodiny 160 km/h z bodu A do bodu B. Tento trend se v posledních letech celkem rozmáhá a já už tak nějak pomalu začínám chápat, proč.
Stejně tak nechci nikomu doporučovat nebo radit, aby zkusil otevřít editor a vytvořil něco, čím by nám všem ukázal, jak to má vypadat. To je podle mě ještě sprostější, než říct nebo napsat, že zdůvodnění ohledně Šumperka považuješ jako obyčejnou výmluvu. Zdůvodnit jsem to zdůvodnil, a řekl bych, že jsem se v tomto případě nedopustil něčeho neodpustitelného, za co bych si zasloužil být veřejně pranýřován, ale budiž. Jak jsem psal v samotném úvodu - každý má právo se k čemukoli vyjádřit, a já za připomínky ještě jednou děkuji.