lesní železnice Žarnovica-Brod

JiříkTK napsal:
Původně jsem začal pracovat i na malé 600 mm polní drážce...

Můžu se zeptat na jakém kolejivu máte ty 600mm drážky? Dlouho a marně jsem po nějakém pátral (něco nestandardního bylo na německých stránkách) a nakonec jsem se zatím smířil se standardním úzkým kolejivem (760mm). Na trati 238 bylo pár lomových drážek a rád bych je do stavby zahrnul.

A táááák, to je vypečené :D :D :D, safra, taky mi to mohlo docvaknout... Díky.

Časem bych mohl dotvořit nějaké náspy pro 600mm, ale půjde to pomalu, času je strašlivě málo :(

Stingray napsal:
Časem bych mohl dotvořit nějaké náspy pro 600mm, ...
To není třeba, zcela použitelné jsou ty z rozchodu 750mm, protože rozdíl mezi 600 a 750 mm je mnohem menší, než rozdíl mezi 750 a 1435 mm

A ještě něco pro potěchu oka:
eee4a270b1bed069df16cef55ff66731.jpg
Takto vypadá Žarnovička dnes
c0a1da5cb17302f901f984a07315d963.jpg
Byla doplněna o malé zastávky s typizovanou boudou u všech vesnic a osad.
Kdo je ještě zvědavější, může se mrknout na screeny zde na Fóru o pár příspěvků zpět anebo na můj web. Starší verze screenů jsou vyměněny za novější aktuálnější.

Naposled editoval moderátor:
Děkuji převelice Bendíkovi za starostlivé odhalení posledních chyb v Žarnovičce. Testrů tratí (ale i vozidel) je stále méně a méně. Řekl bych, že už méně než málo. Ačkoli je na Fóru registrováno lidí čím dále více a více.

Zkusil jsem si ji stáhnout, a vložit do open rails do složky routes, ale v open rails se mi ve výběru nezobrazí, nevíte, co s tím může být?

Back
Nahoře