Icik
Pomocník strojvedoucího
Zbyňku, to už dávno není moje verze simulátoru. Je to naše CZ/SK a tudíš i tvoje.Tvou verzí simulátoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyňku, to už dávno není moje verze simulátoru. Je to naše CZ/SK a tudíš i tvoje.Tvou verzí simulátoru

Vždy se to ptá. Starší verze pod 1.5 se neptaly.Mě se to totiž na aktualizaci neptá, zaktualizuje se to automaticky při otevření OR CZ/SK.
Ty máš Dane jen příliš vysoké hodnoty záře v sigcfg.dat. To je pozůstatek z minulé verze.Ahoj, mně to taky tak svítí na 310 a to jsem tam dával soubory k ORCZ?
Pěkně OR zamotáváš digitální hlavu.Příklad, teď stojím v Opavě východ a čekám na odjezd do Opavy západ, kde mám 15 cestujícíchc a už jich pod F10 vidím 30.
No tak je to starší vůz a má něco odježděno. Musíš na něj opatrně.A opět mi M262 byhodil hlášku zásah nadproudové ochrany, což nechápu, jedu furt ztejným způsoběm.
Ani ne, on to sčítá už předtím, třeba v Háji ve Slezsku, takže prostě když jedeš stanicí 2x kolem stejného perónu, cečte počet lidí. Uvidím až se v aktivitě budu vracet.Pěkně OR zamotáváš digitální hlavu.

Ano, to jsem pochopil, jenže když mám v trati originální sigcfg.dat a ve složce Openrails upravený sigcfg.dat, tak mi to dělá bordel s návěstidly, jako je na prvním obrázku - zřejmě se mezi sebou hádají.Ale ten nesmíš mít přímo v trati, ale ve složce Openrails v trati.