Stáhnul jsem si lepší fototextury
Doufám, že ti dva hnidopichové

na začátku recenzovali realitu až s těmito texturami.
Já teď řeším mizení odjezdových skupinových mechanických návěstidel na trati Okříšky - Znojmo. A při testování jsem objevil na znojemském zhlaví stanice Stařeč jednu anomálii. Jako by rozbitá vylámaná poslední výhybka, celý vlak po najetí měl tendenci startovat do kosmu a až se vagony přeskládaly vlak pokračoval vesele dál. Stalo se to někomu? V editoru je vše OK, jenom nešlo v MSTS editoru "jezdit" přes zhlaví jehlanem návěstidla, asi v tom byl problém. Ale po vytržení koleje a umístění zpět už OK a testovací jízda také OK. (příští aktualizace) Ale při té příležitosti jsem se soustředil na pohled z lokomotivy na krajinu před sebou. A jedná se o problém jenom asi do 50m na každou stranu od kolejí. Dál je už vše v pohodě. Ale soustředil jsem se i na všechny oblouky, které jsem maskoval křovinami a musím konstatovat, že překrytí je dokonalé. Tedy až to tak bude všude, tudy vede cesta. Protože udělat reálnou krajinu i s políčky je v editorech nemožné. Tedy pokud si nevyrobím terrtex na míru, jako to kdysi zkoušel Trunda. Ale to je pro neznalého grafika nedostupné.
Ale jenom tak mezi námi. Všimli jste si nového modelu peronů v Havlíčkovým Brodě? Vedle depa. Tam je textura naprosto stejně rozmazaná jako ten terén, který kritizujete. A tohle jsem musel zamaskovat bloky jiných peronů. Tím chci říct, že mnoho modelářů rozlišení moc neřešilo, priorita byla, aby to stařičký MSTS i na slabším počítači zvládl a takto je většina modelů, za které jsme i tak rádi.
A co nahlášené chyby, už vám to tam jezdí? A všimli jste si dalších manipulačních kolejích v různých elektrifikovaných nádražích, kde byla odebrána trolej?
Účelem této aktualizace bylo jenom srovnání terénu a zapojení celé trati, aby se daly vytvářet aktivity a měli jste aktuální koleje. Deterio mne přinutil s perony do Havlbrodu opět přeskládat všechny koleje vedle depa, tedy veškeré jízdy k prvnímu peronu a do těch obloukových nástupiští se musí opravit a já narušil nějaké body v Brno Židenice výměnou některých nesprávných výhybek.