Klokan 35
Provozní technik
A jak by to vypadalo?? Normálně jako v zimě.To jsem teda upřímně zvědav, jak to bude vypadat, až si budu chtít zajezdit v zimě. To okolo zůstane ona nezasněžená krajina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jak by to vypadalo?? Normálně jako v zimě.To jsem teda upřímně zvědav, jak to bude vypadat, až si budu chtít zajezdit v zimě. To okolo zůstane ona nezasněžená krajina?
Viděl jsi někdy zimu u nás v CZ?až si budu chtít zajezdit v zimě
Ok ok. Už mlčimViděl jsi někdy zimu u nás v CZ?Většinou je to jako na podzim a když se stane nějaký zázrak, tak je na pár hodin i sníh.
Nějaká Ladovská zima, na to je nutné se přesunout do minulého století. Tak co řešíšAle upřímně. Tohle mne vůbec netrápí. I kdyby tady byly v zimě závěje jak na Aljašce. Víš co to je, stavět tratě single bez spolupracovníků? Buďte rádi za to co je. Ostatní kořenoví stavitelé tratí to už dávno vzdali. Jak má Pikku ve svém zápatí. "Važte si každého nového modelu, nikdy nevíte jestli není už poslední". Tak to platí i nových tratích. Nějaké zimní textury zvládne kdejaký šikula na koleně.
Takže se můžete činit, pokud to někoho trápí.
![]()
Trochu jsem to bagatelizoval, omlouvám se, vím, že se byť pomalu staví i jinde, jak čas dovolí, ale zase musíš uznat, že pravidelné velké aktualizace tady dával jenom Martin s 321. Ale jak píšeš, je to o tom mít na to čas. Každý kdo má rodinu a děti, tak vláčky musí bohužel stranou. Ale já tak psal proto, že opravdu není s kým práce v editoru konzultovat. Ano, tobě vděčím, že jsi mne tenkrát při návštěvě zaškolil do TSRE5, řekl pár tipů, něco mne pak graficky vysvětlil m61, ale to je vše.ale nejsi tu jedinny stavitel,
Proč nenapsal ? Nelíbí se mu, že jde někde trolej nezobrazovat? Nebo by to přineslo nějaké jiné komplikace ? Jedna věc je vidět na kterých kolejích se trolej nebude zobrazovat, tam by stačilo jen nějaké zvýraznění nebo jen číslice 2, napříkladOzval se mi tvůrce TSRE
Ahoj, díky, jo, funguje. Ale pak je nutné dohladit terén. V MSTS editoru označím pole a pak klávesou F vše zahladím jako dřevo pilníkem. Jak to dokončit zde? Ale hlavně. Když v TSRE5 chci zarovnat terén pod kolejí klávesou F, jak mohu měnit uhel? Někdy potřebuji ostrý násep a někdy to celé potřebuji vyrovnat do roviny. Někdy mírný zářez, jindy větší, atd.Posílám jednoduchý popis úpravy terénu
Mně připadá, že je plně zaměstnán něčím jiným a TSRE je na vedlejší koleji. Bohužel.Proč nenapsal ? Nelíbí se mu, že jde někde trolej nezobrazovat? Nebo by to přineslo nějaké jiné komplikace ? Jedna věc je vidět na kterých kolejích se trolej nebude zobrazovat, tam by stačilo jen nějaké zvýraznění nebo jen číslice 2, napříkladAle to hlavní, že by šlo podle troleje jak se v oblouku láme přizpůsobit sloupy TV. Škoda.
Tohle už je úděl všeho, co se tvoří jenom z nadšení jako volnočasová aktivita. Kdykoli se to může ukončit, v lepším případě přerušit.že je plně zaměstnán něčím jiným

Velké Díky za návod (i s obrázkem !). Zkusil jsem to - funguje to !Posílám jednoduchý popis úpravy terénu (menu F2). Nechat si zobrazit v editoru mřížku (View/Terrain Grid). Chybný krok lze vrátit Ctrl+Z.
Zobrazit přílohu 30843