Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť já už mám skoro vše hotové. Už jenom tak bloudím a proklikávám, jestli náhodou ještě něco někde. Áaaa Nymburk, tady jsem se na to vykašlal. Tak hurá do toho. ....máš dalších několik let odmazávání trolejí před sebou
Tak jsi mne rozesmál. Nemám žádné podklady, tak jsem to před lety dal trochu dohromady podle jen leteckých map. Pak jsem kvůli neodbytnému Deteriovi někde vyměňoval návěstidla za jiný typ a tím pak nastala série poruch, zkrátka noční můra. Už při pokládání kolejí to tam pravidelně padalo a nebylo možné to ani pořádně dokončit. Tohle by každý normální stavitel vzdal. A pak jsem viděl poprvé fotky z reálu a viděl, že kolejové skupiny nejsou v jedné rovině. Tedy by bylo nutné dělat vše znovu. A to by šlo jen za předpokladu, kdyby nějaký modelář vytvořil pod koleje reálný podklad. A nejen to. I zbývající stavby kolem a pak se můžeme o Maloměřicích bavit. Ale to vše až dokončím 240 a 241. Protože rozkopat Maloměřice znovu, to může nastat i patová nevratná situace. Tedy dodat potřebné modely a několik lahví vína.a co Maloměřice ?
Chaha. Jediné co mám v plánu je vydržet a dokončit to, co mám rozestavěné a je toho opravdu ještě hodně. A nějaké nové traťové úseky snad až v příštím životě.nemáte v plánu
Chápu. Jen jsem se ptal, co kdyby..Chaha. Jediné co mám v plánu je vydržet a dokončit to, co mám rozestavěné a je toho opravdu ještě hodně. A nějaké nové traťové úseky snad až v příštím životě.
Tohle až v další fázi stavění. Nyní přestavníky, lampy a námezníky.Jen ještě musím dodat
Supr, díky. Jen doufám, že se nijak nemuselo hýbat s kolejovým svrškem, tím by se rozhodlily a znefunkčnily paths soubory vlakových cest.Jelikož tady máme pohotové modeláře, tak ta myší díra už je.
Ve stanici Rakšice se upravovalo zhlaví do vlečky, tedy je posunutá blíž k mostu poslední výměna. To je jediné místo, kde by se porušila trasa, pokud tady někdo šibuje. Trasy pro vlak jsou netknuté.že se nijak nemuselo hýbat s kolejovým svrškem
Ok. Výborné.Ve stanici Rakšice se upravovalo zhlaví do vlečky, tedy je posunutá blíž k mostu poslední výměna. To je jediné místo, kde by se porušila trasa, pokud tady někdo šibuje. Trasy pro vlak jsou netknuté.