Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Díky za video do přístavu. Ale podle citovaného jsem vlastně kontroloval pokládku kolejí. Jen je škoda toho ocelového mostu, ten už asi nikdo nevymodeluje, když podle fotek na mapách vidím, že už je tam jiný. S tím sklonem jsem uzamčený podjezdem pod tratí nahoře do Prostředního Žlebu. Mám to těsně pod kolejí a portály jsou utopené asi o třetinu, že tam projede jen nezávislá trakce. Tady by se hodil model na míru. Náspy spuštěné z dynamické koleje vyšly krásně, ale tu opěrnou zeď ještě mohu doplnit. Nahoře před stanicí mám sousední kolej už na opěrné zdi.nevím, jestli o něm víš
Tohle zatím není možné u mě jet. Vždy se musí mimo Prahu. po pravém břehu. A ty letní rychlíky tudy jezdily. Ale proč neudělat odklon kvůli výluce. Žádný problém. Ale Bad Schandau ještě nemám. Už přednádraží mi dalo pěkně zabrat v tom oblouku, ale Bad Schandau, abych lícoval s modelem, kde jsou koleje od Martina hodně pokročile položené a ještě se držet fototextury.... Dnes zkusím třetí pokus.rychlík Berlín-Varna přes Děčín.hl.n. - Praha - Havl.Brod - Brno dolní - Štúrovo.
Mikuldo, nejezdíš i tímto směrem? Nemáš nějaký náčrtek i které koleje jsou bez TV. Tipuji, že na tom přednádraží poslední tři koleje TV nemají. Na fotomapách je vidět, že krajní kolej je zrušená, ale já jsem jí tam nechal. Tady jsou ty letecké mapy v menším rozlišení a těžko se tam identifikují podrobnosti.
Jen jsem se podivoval, jak je to od hranic téměř v rovině. poloměry obloučků vychází na 3000 až 4000m a rychlost jen 120. Nejezdí se tam už víc?