Josef Vogeltanz
Pomocník strojvedoucího
Cesta k trati vede přes Moje vláčky a odtamtud přes úložiště MEGA. Staženo bez problémů. Global potom jde rovnou z MV. Stahováno před cca. 20 minutami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavět jen podle jiného projektu tratí nedoporučuji. Vždy jsou prvotně nutné stavební podklady. Já se také inspiruji paralelním projektem 321, ale veškeré řešení stanic mám podle sebe. Jenom tam, kde byl model nádraží s perony (Bad Schandau, Děčín, Ústí nad Labem hl.n.) jsem musel kopírovat podle Martina a věřte, že je tohle mnohem složitější a náročnější než stavět přímo podle sebe. Však hned za perony jsem byl opět ve svých kolejových řešeních. Jinak přeji hodně trpělivosti, určitě to bude správný počin a komunita to ocení.a kdyby se u někoho našla verze trati Plzeň - Cheb od Vrbama, dejte vědět, podklady by se určitě hodily.
Potvrdzujem, len je nutne sa prihlasit na stranku, neprihlasenym vyhadzuje error...Cesta k trati vede přes Moje vláčky a odtamtud přes úložiště MEGA. Staženo bez problémů. Global potom jde rovnou z MV. Stahováno před cca. 20 minutami.
Co se třeba zeptat napřímo??!! A neshánět to tajně pod rukou??!!Franta opět odvedl kus dobré a poctivé práce, za což mu patří velký dík a kdyby se u někoho našla verze trati Plzeň - Cheb od Vrbama, dejte vědět, podklady by se určitě hodily.
Franta se Ti asi trochu bojí.Co se třeba zeptat napřímo??!! A neshánět to tajně pod rukou??!!

Zkoušel jsem všechny možné rady z fóra při řešení problému a nějak se nedaří.Vždyť to jde v TSRE5 krásně opravit. Asi minuta práce. Je to dole v tlačítku Hack. Já si takto vyčistil celou BP, když jsem začínal s TSRE5.v klasickém editoru MSTS nelze v trati, kvůli poškozené databázi, hýbat s kolejemi.
Keby som to o sedem prispevkov vyššie nepisal, že je nutne sa prihlasit na stranke, aby to nehadzalo chybu, tak sa tu ani nevyjadrujem zbytočne. Sa čudujem, že clovek ako ty dokaže spustit Openrails či Msts, ked ma problem pochopiť pisané slovo. Ako sorry kamo, ale toto je fak cez....Dobrý den!
Prosím o informaci, jak stáhnout (nebo odkud z jiného místa) novou verzi trasy Trať 180/183, protože na stránkách Moje vlaky mi to hlásí chybu (viz příloha). Jsem z Rumunska, měl jsem na těchto stránkách účet, ale teď už přihlášení nefunguje! Děkuji a omlouvám se za případné chyby v překladu.
Florian,
Tak potom je zbytočne mu čokolvek pisat česky alebo slovensky, ked je cudzinec a nejde sa mu prihlasit. Ono "big problem" je použit google translator a aj požiadat na danej stranke o zabudnute hesloTrošku se uklidníme, psal, že mu nejde přihlášení a že je cizinec.
Jsi docela drzej a hlavně neumíš chytrolíne ani číst.Keby som to o sedem prispevkov vyššie nepisal, že je nutne sa prihlasit na stranke, aby to nehadzalo chybu, tak sa tu ani nevyjadrujem zbytočne. Sa čudujem, že clovek ako ty dokaže spustit Openrails či Msts, ked ma problem pochopiť pisané slovo. Ako sorry kamo, ale toto je fak cez....
Nerozumiem tvojej reči, ja nie som ten, ktory nečita komentare vyššie.... a ak na to typka upozornim tak som ja chytrolin ? Wtf ?Jsi docela drzej a hlavně neumíš chytrolíne ani číst.
Dobrý den, pokud se nemůžete na web přihlásit, nezbývá, než kontektovat admina webu "Moje vláčky". Zde ba CS fóru pod nickem Alcapone.Dobrý den!
Prosím o informaci, jak stáhnout (nebo odkud z jiného místa) novou verzi trasy Trať 180/183, protože na stránkách Moje vlaky mi to hlásíchybu ...
Florian,
Dane, vsadim sa s Tebou, že do tyždňa tu bude dalši "člen", ktory bude prosit o externy link na trat, lebo na stranke Moje vlačky mu vyhadzuje chybuHoši, nestačilo pouze napsat:
Dobrý den, pokud se nemůžete na web přihlásit, nezbývá, než kontektovat admina webu "Moje vláčky". Zde ba CS fóru pod nickem Alcapone.
Pokud k tomu dojde, nezapomeň to včas oznámit správcům. Jinak je naprosto bezpředmětné o tom psát. I když - dnešní doba takovémuto "upozorňování" na věci příští, potencionálně možné, dosti přeje.Dane, vsadim sa s Tebou, že do tyždňa tu bude dalši "člen", ktory bude prosit o externy link na trat, lebo na stranke Moje vlačky mu vyhadzuje chybu![]()