Macis
Pokladník
mirel speedo. Nebo tak nějak se jmenuje. Děkuji mocZdravím, o který font jde ? Zkusím mrknout u sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mirel speedo. Nebo tak nějak se jmenuje. Děkuji mocZdravím, o který font jde ? Zkusím mrknout u sebe.
Nic jiného jsem nenašel u sebe.Zdravím, o který font jde ? Zkusím mrknout u sebe.
díky mocNic jiného jsem nenašel u sebe.
https://uloz.to/file/ijVN7VyJ62rT/n...2AwIuLGV2Lmt4ZzMuLmuxMyElZwMcMzusp1bjAmHmBN==
Teď po spuštění už taky v pohodě.Odzkoušeno, u mě v poho. Sice to chvíli vypadalo, že tam aktualizace budou taky viset ale nestalo se.

Já nevím. V dobách kdy fíra jezdil s mechanikem by to bylo na místě, ale když jede fíra v tomto století, tak mu nikdo tuto hlášku nemá kdo odříkat. Asi by se to mělo nahradit něčím jiným. Vždyť i výpravčí se ruší. Tedy zbývá jen "tik ťak tik ťak ...pohled na hodinky, kuk z okénka a pohled na průvodčího, který za mých časů na dráze dával souhlas k odjezdu. Současně je to asi stejné."Dává odjezd!"
Tady nevím jak to uchopit. Pravda je, že v kabině není dnes nikdo, kdo by fírovi řekl "Dává odjezd". Možná tak fíra sám sobě.Já nevím. V dobách kdy fíra jezdil s mechanikem by to bylo na místě, ale když jede fíra v tomto století, tak mu nikdo tuto hlášku nemá kdo odříkat. Asi by se to mělo nahradit něčím jiným. Vždyť i výpravčí se ruší. Tedy zbývá jen "tik ťak tik ťak ...pohled na hodinky, kuk z okénka a pohled na průvodčího, který za mých časů na dráze dával souhlas k odjezdu. Současně je to asi stejné.
Dane, ne3. Fakt stačí píšťalka
Zkoušel si už update? OR CZ/SK by to měl už umět.Anebo zprovoznit kouř u parních spojek u AI vlaků, pokud je v eng a wag uvedeno parní topení. To by taky vypadalo moc hezky.
Prepáč ale toto je väčšia hlúposť ako to odpískanie píšťalkou.Respektive nahradit tím odtikáváním hodinek.
Tak tohle zítra vyzkouším. A neskutečně se těším.Zkoušel si už update? OR CZ/SK by to měl už umět.