Tom Kanka
Vlakvedoucí
Ten má být 0, pražce jsou 0,2... ten má být těsně pod úrovní pražců ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten má být 0, pražce jsou 0,2... ten má být těsně pod úrovní pražců ....
Když jsem dělal klasické solo mostovky, tak jsem si mnul ruce, že ve všech řádcích vertexů mám v ose x už všude nuly. Že se to asi rozhodilo jen u těch dvou paralelních nadjezdů s pivotem uprostřed.Tedy zde je ta chyba. Nuly mám v ose x jen u prostředních vertexů, ale oba krajní mají x -1,176
Díky za tip, ale to projdu někdy příště. Já jsem si takto dělal přesné oblouky s náspem, abych mohl v TSRE5 jen přepisovat název koleje, jako to dělám se všemi rovnými. Ale oblouky, bohužel při převýšení kolejí, model v tomto případě násep, zmizí. Jedině si udělat jen statický nedatabázový model. Ale ten mám v nabídce.- není to sice dopodrobna, ale dá se to z toho pochopit. Nejlepší je přepsat nějaký existující profil v poznámkovém bloku, a pak uložit s příponou "profile"

Co TView?... Chtělo by to nějakou databázi všech textur. Z adresáře MSTS to většinou nejde, protože každá se musí samostatně refrešnout přes TGAtool2, jinak gmax vyhodí chybu.

Nemám tušení, jak se mi to povedlo. Jen jsem označil přes ctrl oba polygony pro novou texturu. Vidíš? Občas se spletu a držím Shift a pak se divím. Ale většinou okno pro kopírování vykřížkuji a jede se dál.To ale musíš držet Shift, ne?