Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak SZ? Mě nikdo nepsal a nikdo jiný chybu v aktualizaci neopraví. Omylem byly do zimních nakopírovány noční textury. Chybička se někdy vloudí, ale že se na to přijde až po více než 10 letech?Vyřešeno přes SZ.
Asi se nikomu v zimě moc na koleje nechceChybička se někdy vloudí, ale že se na to přijde až po více než 10 letech?![]()
Opraveno. Ony osázené byly, ale jen dva metry pod zemí. Tak jsem je jen vyhrabal.A já přidávám připomínku chybějících předvěstníků 12 u obou kolejí před vjezdem do Poříčan od Peček (směr Praha)
Dynamické koleje nemůžou mít jinou texturu než klasické kolejeKdyby to dělaly dynamické koleje, ... Tedy jestli mají jinou texturu než klasické koleje. ...
Dane, já se nezlobím, ale musíš pochopit, že když někde stavím a ty máš požadavek někde jinde, tak nemohu odskočit a řešit něco jiného. A pokud pracuji na něčem složitém vyžadující soustředění, tak je možné, že připomínku zapomenu. Obzvlášť pokud si ve vlákně o hlášení chyb uděláte dlouhý pokec a připomínky se odsunou o několik stránek zpět. Ale ohledně zimních textur, to není práce stavitele tratí, ten to neovlivní, ale je nutné oslovit modeláře. V tomto případě Honza Švec. Kdysi dávno byl ještě aktivní. Anebo ty textury by určitě zvládl kdokoli šikovný z vás.Zbyňku, nezlob se namně, ale tohle jsem ti taky kdysi dávno hlásil.