CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
A tobě vozy ujíždí? Jakmile AI odvěsí, vypustí se vzduch z potrubí a vozy jsou zabržděné. Takhle to je v kódu. Pokud se hráč připojí a zase odpojí, pak tam může nastat to, že vozy budou nezabržděné. Ale to už je na hráči.
Aha, to jsem netušil, tak dám do zprávy po najetí na vozy od AI, zatáhnout ručky kl.: "Shift+§", tím si pak vozy pojistím. Ale nesmím si zapomenout pak odbrzdit mašinu, jak se mi to stalo. :)

Tak aktivita projeta komplet, blbnou jen ty vozy Eas a Es (ČSD Uae a Vte) kde jsem převzal wagy z těchto vozů z ORCZ webu. Teď jsu hláškovat zbytek aktivity.

To vznikne anarichie vozů, tam vadilo, jaká strana koleje je označena, která ta zelená čára vyznačující nákladní kolej.
Zobrazit přílohu 37844
Ale pořadí musí zůstat, buď odvrchu dolů, nebo napak, vozy nesmí být při posunu oproti tabulce přeházené:
Zobrazit přílohu 37845
Tohle je záruka, že dodržíš řazení vlaku.
My jsme si Dane nerozuměli. Já to opět blbě napsal.

Upravil jsem vlastně 2 události:

"Dovézt vlak na pozici" - Tady hráč má za úkol dovézt vlak z definovaných vozů na místo určení. Nyní se testují jen vlaky stojící přímo na místě určení. Už se ti tedy nestane, že bys měl někde sestavený potřebný vlak, ale stál na jiné koleji a událost se ti splnila.

"Odpojit vozy na pozici" - Tady má hráč za úkol dostat definované vozy na místo určení. Nyní se testují vozy v libovolném pořadí, libovolně odpojené nebo spojené, ale jen na místě určení. Jakmile jsou na správné koleji definované vozy (odpojené od vlaku hráče), událost je splněna.

No, chystám finál test celého díla, ale raději pořádně překontroluji a to bude na dlouho, už mi pomalu hrabe. Více pak jak jsem psal v SZ, pošlu k vychytávkám. Už mně z šibování bolí šiška.

Na tebe si Dane člověk musí dát majzla. Psal si, jak máš pomalou jízdu správně zapsanou a vidím, že si kecal.
Jednotky se musí psát bez mezery.

1.jpg

Ty jo, to jsem ale kok.., toho jsem si nevšimnul, ale ani ostatní, dával jsem zde zápis. Tak to se omlouvám a opravím. Teď se mi na konci nezobrazila jedna zpráva, ale detajl. Taky mazec, už jsem přešibovaný na hodně dlouho,.

Ty jo, to jsem ale kok.., toho jsem si nevšimnul, ale ani ostatní, dával jsem zde zápis. Tak to se omlouvám a opravím. Teď se mi na konci nezobrazila jedna zpráva, ale detajl. Taky mazec, už jsem přešibovaný na hodně dlouho,.
Hledání rozdílů mi nikdy moc nešlo... Zápisy jsem srovnával, ale té mezery jsem si nevšiml... :)

Však o nic nejde. :) Když si ji nevšimnul autor aktivity, tak co pak s tím a pak si můžu lámat hlavu, proč není na TM. :)
No já ji na TM měl právě s hodnotou 36, to je přepočet z mil/h, což je default jednotka při nezadání. Pokud ji na TM stále nemáš, máš problém v trk souboru, kde max rychlost je nižší než rychlost PJ.

šlo by prosím i ve volné jízdě aby zobrazovali se názvy stanovišť když to mám zapnuté F6 nebo i přesto i když to není aktivita zobrazovali následující stanice ale asi je to blbost a nemožně děkuji

Zdravím,rád by som sa spýtal,či sa v poslednej dobe neupravovali nejaké parametry pre staršie kabíny ohľadom ORCZSK,ešte 31.3 vyzeral cab 460 takto(viz 1 obra) a dnes takto (viz 2.obr) s nastavením OR som nemanipuloval.Vonku sa zobrazuje na celú šírku monitoru,akonáhle sa prejde do kabíny,tak nie je na celú šírku a je nemožný pohyb pohľadom hore a dolu

cab460.jpgcab46022_2.jpg

Zdravím,rád by som sa spýtal,či sa v poslednej dobe neupravovali nejaké parametry pre staršie kabíny ohľadom ORCZSK,ešte 31.3 vyzeral cab 460 takto(viz 1 obra) a dnes takto (viz 2.obr) s nastavením OR som nemanipuloval.Vonku sa zobrazuje na celú šírku monitoru,akonáhle sa prejde do kabíny,tak nie je na celú šírku a je nemožný pohyb pohľadom hore a dolu

Zobrazit přílohu 37903Zobrazit přílohu 37904
Nic v tom smyslu. To jsi si hrál ty a musíš si to vrátit zpátky přes klávesovou zkratku. Akorát teď z hlavy nevím kterou. :)

šlo by prosím i ve volné jízdě aby zobrazovali se názvy stanovišť když to mám zapnuté F6 nebo i přesto i když to není aktivita zobrazovali následující stanice ale asi je to blbost a nemožně děkuji
Tohle nejde. Musí se přeci definovat seznam stanic. Jedině aktivity nebo TT.

Zobrazit přílohu 37903Zobrazit přílohu 37904
Dobrý večer prajem, ak máš na mysli vzdialenosť resp. priblíženie tak to je myslím skratkou CTRL + 1 alebo myslím že stačí stlačiť +

Dobrý večer prajem, ak máš na mysli vzdialenosť resp. priblíženie tak to je myslím skratkou CTRL + 1 alebo myslím že stačí stlačiť +
Ďakujem za záujem pomoct,program vypnem,potom zapnem a je to to isté,program si pametá?Dám iný panťák,to isté,preinštaloval som caby,nepomohlo a nie som si vedomý,že by som stlačil nejakú kombináciu klávies,ktorá by toto zposobila a vypnutím hry by sa nevyresetovala voľba

Back
Nahoře