Zapadlá 1935

Mně to v předešlé verzi (bez lávky v Rudolticích) taky všechno přehazovalo) teď hned Sedlec, zastavím, odvěsím vozy, vyjedu za výhybky směr Rudoltice zastavím, přestaví se cesta k vozu Z u rampy, ale pouze na TM, jazyk výměnu rovně:
jazyk7.jpg

Dokonce mi psal RZ, že je trať zatím bez zvuků, tedy těch cinkátek atd... avšak v Sedleci jsou stále. Teď po najetí na zetku, zpět za veksle směr Rudoltice a ona výhybky stále rovně.

V Sedleci přestavuje vjezdová výhybka od Kamenice (na 1935 nové) na indikátoru, totéž vjezdová od Rudoltic. Na skladě přestavujou i graficky...

V Sedleci přestavuje vjezdová výhybka od Kamenice (na 1935 nové) na indikátoru, totéž vjezdová od Rudoltic. Na skladě přestavujou i graficky...
Na 1935? Vždyť vidíš, na obrázku výš výhybka do odbočky nepřestavila ani jednou, vyjel jsem za, na to zetko a při cestě zpět byla taksamo furt rovně. Jazyk, na TM cesta v pořádku.

Tak je asi čas, dát si pauzu. Nevím , kde je chyba. Do kolejí jsem nezasahoval, jen jsem přidával bod nakládky v Kamenici. Jestli si s tím někdo bude vědět rady, rád mu pošlu aktuální verzi tratě i tu předchozí. ;)

Už jsem psal RZ - v Sedlci jde část výhybek podle indikátoru, část i graficky. Tisovecké zhlaví jen indikátor, na druhé straně do šturcu a na 1. kolej i graficky, další jen indikátor.ze skladu do šturcu.jpg

Global mám standartní s XTracksF320 a NewRoads. Nic jsem neměnil, takže nevím, co se mohlo pokazit.

ze skladu na 1. do Kamenice.jpg
tahle jde i graficky, ostatní jen indikátor. Na Tisoveckém zhlaví jde výměna ze 2. koleje i graficky, odjezdová jen indikátor...

Jak se to chová v aktivitách, kde se výhybky přestavují samy a jak ve volné jízdě, kdy si to hází hráč sám?

Global mám standartní s XTracksF320 a NewRoads. Nic jsem neměnil, takže nevím, co se mohlo pokazit.
O tom píšu. Pokud původní databáze je postavena pod original Global a trať je spuštěna pod XTRacks - tam by mohl být problém.
Zkus tu výhybku smazat, uložit a znovu položit (pod XTracks).

... třeba Zlatohorka byla pod UniGlobal, kde padal i editor aktivit MSTS, taksamo tuším i Ztracená old. ...
A opět Uniglobal! :rolleyes:
Ale otázka je, jestli pod ním byla skutečně postavena. U Jiříka TK se mi to nezdá. Ale jedná se původně o německou trať, takže zase mohl nastat problém že původní trať byla postavena pod jiným globalem, než byla potom upravena.

Už jsem psal RZ - v Sedlci jde část výhybek podle indikátoru, část i graficky. Tisovecké zhlaví jen indikátor, na druhé straně do šturcu a na 1. kolej i graficky, další jen indikátor.
Chlapi, indikátor neřešte, ten bude vždy ukazovat správně protože si bere data z trasy.

Jak se to chová v aktivitách, kde se výhybky přestavují samy a jak ve volné jízdě, kdy si to hází hráč sám?
Zdravím Vás
aktivity nejezdím a funguju na starém OR 1.3..., takže - ta verze, která se tu řeší, se ve volné jízdě chová stejně, jako v Danem řešených aktivitách: některé výhybky při ručním stavění jdou i graficky a jiné ne. Ve verzi vydané před touto aktualizací (pod pozměněným názvem tratě) jde vše normálně.

Ahoj, snad se tohle podaří nějak odstranit, opravit. Vracet se ke starší verzi by byla škoda, ta poslední je naprosto fascinující. A pochybuji o tom, že by snad měly na výhybky vliv přidané objekty, či nakladycí body, tam bude jiná zrada, ale fakt nejsem stavitel. Nerozumím tomu, jen prostě u manipuláků fakt potřrbuji vidět, kde mám přestaveno. Tak snad někdo zkušený pomůže.

Ani já nejsem znalý stavění tratí :-) Možná právě proto mě zaráží, že některé výhybky jdou bez problémů a jiné stávkujou. Jak jsem vyrozuměl z předchozí debaty, autor použil dva typy výhybek. Může být (a tady znovu podotýkám, že jsem naprostý laik :-) a nevím, která výhybka je který typ), že se nějak nechtěně u jednoho z těch typů zasáhlo tak, že ve hře přestala správně fungovat jeho grafika. Tady ale věštím ze strouhanky... nicméně držím palce, aby se na to přišlo. Byla by věčná škoda, kdyby tahle kráska nepracovala správně :-)

Naprosto souhlasím, ta trať je fakt těžký kalibr. Nádhera a ty kulisy tomu dodaly taky úplně jiný rozměr. A samozžejmě né jen ty. Jinak Rudoltice zatím fungovalo vše, až na výhybku vjezdu do vlečky benzím, ta nepřestavuje.

Dane, teď zkouška Zapadlá 1935: nástup do hry Tisovec, volná jízda - všechny výhybky v normálu (i grafika). Vyzkoušej prosí i Ty.

Ale Tisovec jsem psal, že byl OK. Rudoltice taky až na vjezd do vlečky benzin, cesta do odbočky výhybka rovně.

Back
Nahoře