Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na 1935? Vždyť vidíš, na obrázku výš výhybka do odbočky nepřestavila ani jednou, vyjel jsem za, na to zetko a při cestě zpět byla taksamo furt rovně. Jazyk, na TM cesta v pořádku.V Sedleci přestavuje vjezdová výhybka od Kamenice (na 1935 nové) na indikátoru, totéž vjezdová od Rudoltic. Na skladě přestavujou i graficky...
O tom píšu. Pokud původní databáze je postavena pod original Global a trať je spuštěna pod XTRacks - tam by mohl být problém.Global mám standartní s XTracksF320 a NewRoads. Nic jsem neměnil, takže nevím, co se mohlo pokazit.
A opět Uniglobal!... třeba Zlatohorka byla pod UniGlobal, kde padal i editor aktivit MSTS, taksamo tuším i Ztracená old. ...
Chlapi, indikátor neřešte, ten bude vždy ukazovat správně protože si bere data z trasy.Už jsem psal RZ - v Sedlci jde část výhybek podle indikátoru, část i graficky. Tisovecké zhlaví jen indikátor, na druhé straně do šturcu a na 1. kolej i graficky, další jen indikátor.
Zdravím VásJak se to chová v aktivitách, kde se výhybky přestavují samy a jak ve volné jízdě, kdy si to hází hráč sám?