Proč ten NÁVRH hned hanit? Dnes je na mašinách tablet, dříve papír... V simulátoru je ale okno, které dost připomíná to, co se zobrazí při rozkliknutí vlaku na GRAPP-u. Jestli chceš papír, tak si JŘ vytiskni a polož před klávesnici. Tím pádem tě nebude muset trápit barevný cirkus v nerealistickém okně... Význam? Čistě estetické, nic víc. Akorát by mi přišlo přehlednější, když přijedu s náskokem, bude skutečný příjezd modrou barvou, když o 3 minuty pozdě, tak oranžovou, apod... A jestli je to zbytečné? Možná. A je zajímavé, že si na přecházení strojvedoucích vzpomeneš zrovna ve chvíli, když někdo jiný navrhl něco, co se tobě evidentně nelíbí. Já osobně tvé aktivity uznávám, ta plná nádraží vypadají hezky. Ale vzhledem k tomu, že chci víc času trávit "na mašině" než v TSRE5/poznámkovém bloku, tak je nehraji. Takže jezdím "nudnou" klasiku z bodu A do bodu B s pár vláčky okolního provozu a jsem nad míru spokojen. A tam by se mi zase více než přecházení strojvedoucího v motoráku líbil přehlednější JŘ...