CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
A bordel by to dělat nemělo, kde není animovaný fíra, zůstanevna místě, jen ČD 843 sklopí zrcátka, tam je na ně animace, ale je to menší zlo, jak ten fíra vzadu. :-) Dokonce u parních mašin (samozřejmě s touto funkcí přechodu fíry), když pojede uhlím vpřed, zmizne červenú terč a fíra bude čumět ve směru jízdy.

A nepoužívalo se to i u kabiny pro vypnutí opakovače ? že se zakryl texturou
Případně u jiných modelů pak pro spuštění venkovních stěračů ?

vždy záleželo na autorech
Aaaa tohle mne nenapadlo, ale to by mělo být jedno, poněvač jde o funkci pro AI vlak.

K těm zpožděním a barvám. Pokud cirkus, tak i s klaunem. Když jedu jako fíra, mám dnes na mašině tablet, kdysi papír s jř. Nikoliv Babitron v nádraží. Co má tohle za význam? Ya červená jen ukazuje odchylku v čase a kolimrát je zadán v editoru odjezd třeba v 18:00 a šibuji od 17:30, kdy k soupravě přihazuji třeba pošťák a tím mi zčervená i odjezd, který je v aktivitě zadán pouza proto, abych nebyl předčasně odpískán k odjezdu a odjezd je dán wavkou v časové události. Tohle mi přijde fakt zbytečná funkce úplně k ničemu. Když už třeba, co by vypadalo daleko lépe e co bije do očí v provozu samotném, když třeba přijede AI vlak s ČD 810 na revers a jede zpět, tak zůstane figurka fíry na zadním stanovišti. Kdyby tak uměl ORCZ u AI použít kl. zkratku pro přestup figurky strojvůdce, byl by to určitě přínosnější krok, než barvičky v jízdním řádu. To se fakt nezlobte.
Proč ten NÁVRH hned hanit? Dnes je na mašinách tablet, dříve papír... V simulátoru je ale okno, které dost připomíná to, co se zobrazí při rozkliknutí vlaku na GRAPP-u. Jestli chceš papír, tak si JŘ vytiskni a polož před klávesnici. Tím pádem tě nebude muset trápit barevný cirkus v nerealistickém okně... Význam? Čistě estetické, nic víc. Akorát by mi přišlo přehlednější, když přijedu s náskokem, bude skutečný příjezd modrou barvou, když o 3 minuty pozdě, tak oranžovou, apod... A jestli je to zbytečné? Možná. A je zajímavé, že si na přecházení strojvedoucích vzpomeneš zrovna ve chvíli, když někdo jiný navrhl něco, co se tobě evidentně nelíbí. Já osobně tvé aktivity uznávám, ta plná nádraží vypadají hezky. Ale vzhledem k tomu, že chci víc času trávit "na mašině" než v TSRE5/poznámkovém bloku, tak je nehraji. Takže jezdím "nudnou" klasiku z bodu A do bodu B s pár vláčky okolního provozu a jsem nad míru spokojen. A tam by se mi zase více než přecházení strojvedoucího v motoráku líbil přehlednější JŘ... ;)

Proč ten NÁVRH hned hanit? Dnes je na mašinách tablet, dříve papír... V simulátoru je ale okno, které dost připomíná to, co se zobrazí při rozkliknutí vlaku na GRAPP-u. Jestli chceš papír, tak si JŘ vytiskni a polož před klávesnici. Tím pádem tě nebude muset trápit barevný cirkus v nerealistickém okně... Význam? Čistě estetické, nic víc. Akorát by mi přišlo přehlednější, když přijedu s náskokem, bude skutečný příjezd modrou barvou, když o 3 minuty pozdě, tak oranžovou, apod... A jestli je to zbytečné? Možná. A je zajímavé, že si na přecházení strojvedoucích vzpomeneš zrovna ve chvíli, když někdo jiný navrhl něco, co se tobě evidentně nelíbí. Já osobně tvé aktivity uznávám, ta plná nádraží vypadají hezky. Ale vzhledem k tomu, že chci víc času trávit "na mašině" než v TSRE5/poznámkovém bloku, tak je nehraji. Takže jezdím "nudnou" klasiku z bodu A do bodu B s pár vláčky okolního provozu a jsem nad míru spokojen. A tam by se mi zase více než přecházení strojvedoucího v motoráku líbil přehlednější JŘ... ;)
Já se na to podívám. Ten přechod řidiče byl prostě jen jednoduché řešení.

Pokud to bude dělat neplechu, připravil jsem si už tenkrát takovou chytrou funkci, která umí rozlišit přímo jednotlivé řady lokomotiv. Pak to dokážu odseparovat jen na příslušnou řadu třeba 810.

Jenže tady to chce ne jen pro řadu 810. A zapínání stěračů bylo jen "V". Takže bych to zatím nechal na všechny mašiny.

Martin S, nic nehaním, jen jsem napsal názor. Jinak je mi to putna, já tabulku jř F10 používám jen informačně kvůli nástupu paxů. A myslím, že vypadalo daleko debilněji, když jsi potkal vlak a fíra seděl u vozů místo vepředu.

Je to v update.
Náskok je modrá, do 1 min zelená, do 3 min orandžová, do 5 min červená a nad 5 min hnědá.

Takovej dotaz:
Vozy v poruše se nedají opravit ne ?
Nešlo by udělat nový bod (podobně jako pro nakládku, vykládku), že by hráč mohl dovést vůz na opravné místo, kde by stisknul klávesu T a vůz by se tam opravil.

Hlavně na MP by to bylo fajn.
A aktivita by se z toho taky dala udělat.

Back
Nahoře