CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Menu aj sneženie vyskúšané, na hodnote 1.0 klesne o nejakých 5-7 FPS a to nejakú raketu nemám. A menu funguje, bude skôr problém v ovládačoch GK obrázok_2024-08-09_201859108.jpegobrázok_2024-08-09_201911567.jpeg

Taknevím... jsem asi kouzelník. :) Menu bylo do předposlední aktualizace OK a pokles při sněžení neumím prostě vysvětlit, při jiném počasí ok.
Vidle 10 profesionál originál, žádná kopie ani home verze. Rozlišení HD 1920x1080. A i když srazím stíny o jeden dolů, výsledek stejný. Schválně dám moje nastavení ORCZ. Vteřinku. :)

Za to menu může různá výška fontu při různém rozlišení. Už jsem to "snad" opravil. Kdyžtak zkuste.

Menu OK.
Chci se zeptat, léto 12 hodin a takhle vypadá budova Bruntálu, stále vše naplno, ale nevím, jestli něco nekolabuje, taky to máte takhle bílé:
bruntal.jpg

Jo prd, já vypnul antializing, teď koukám. Ach jo, čas vypnout. :)

EDIT, tak ne, jen jsem dal blbz obrázek, stíny na nejnižší a FPS 90.

Ahoj Iciku,.
Poněvač nelze do SZ vkládat obrázky, ale možná poradí i někdo jiný. Jsem fakt bezradný,
GK:
VYKON_005.jpg

I když stáhnu detaily na úplný 00 prd v nastavení ORCZ, je situace úplně shodná +/- pár jednotek FPS:
VYKON_000.jpg

Kámoš, co mi staví comp a připojil se ke mne na PC, nenašel nic, stáhli jsme i nové ovladače a výsledek furt sjodný. Při srážkách v zimě spadne FPS na 10 a hotovo, nepomůže nic, ani sražení oněch detajlů ve hře:
Procesor:
VYKON_001.jpg

Grafika CPU jede na totálně plný výkon:
VYKON_002.jpg

Zde jasno, ale FPS mi stejně nejde nad 70
Procesor:
VYKON_003.jpg

Grafika:
VYKON_004.jpg

Tohle už je pro mne opravdu vysoká dívčí...

Ještě se vrátím s těmi problémy s FPS v případě silného sněžení:
Tedy, stejná lokalita (Frýdlant n.Ost.), čas startu 16:00 - 19:00, různé mašiny, pouze volná jízda. Nepředpokládám, že by okolní provoz v rámci aktivity v této stanici způsoboval nějakou znatelnou ztrátu výkonnosti.
Počasí podle OR-CS - zima, průtrž mračen (velmi husté sněžení).
FPS klesne z nominálních 37 (dává Riva, na 75 Hz monitoru podle doporučeného nastavení) během cca 2 minut na hodnotu 30. Potom se pokles zastaví a zůstává na této hodnotě. Zkoušeno za jízdy i v klidu.
Grafárna zcel průměrná, Nvidia RTX3050 OEM. Není slyšet, že by počítač musel dochlazovat jak procesor, tak kartu.
Grafické parametry:
Snap_2024.08.10_11h53m51s_001_Nastavení.jpg
Se stíny a detaily jsem si nehrál...

Ahoj. Ještě bych chtěl poprosiy, hestli to není problém o zrušení změny barviček při předčasném příjezdu do stanice. Když v aktivitě vytvářím jř. a jsem v nulách, ta tmavá je peklo. :-)

Proč se změnila velikost oken ? Tohle se fakt moc nepovedlo.
I mně, jsou větší mezery mezi řádky atd.

Jinak pánové, FPS vyřešeno. Dělal to ovladač INVIDIA Experience! Odinstalováno! Teď vše naplno a FPS úplně v klidu.

EDIT:
Tak v klidu, uplně všechny varianty, kromě zima průtrž mračen, tam to spadne na 10.

I mně, jsou větší mezery mezi řádky atd.

Jinak pánové, FPS vyřešeno. Dělal to ovladač INVIDIA Experience! Odinstalováno! Teď vše naplno a FPS úplně v klidu.
No konečně! Tak gratuluji.
Já jsem jí tam taky měl, když jsem si kupoval současný počítač. Ale nebyla mi k ničemu a tak šla do...

Podoba okna vlaku (F9) je skvělá práce. ;)
Bylo by možné, aby se okno vozidla otevíralo i při klepnutí na jeho siluetu?

Tak mně problémy s FPS pokračují znovu, jestli má někdo stejnou GK, jako já, budu rád za tip. Zitra zkusím odinstalovat celé ovládače a komplet nainstalovat znovu, je to nějaké divné. Jinak Menu super.

Podoba okna vlaku (F9) je skvělá práce. ;)
Bylo by možné, aby se okno vozidla otevíralo i při klepnutí na jeho siluetu?
To je právě schválně. Šlo mi o to, aby po kliku na silujetu vozu došlo jen k přepnutí externího pohledu na vybrané vozidlo a teprve po kliknutí na název se ukáže nabídka vozidla. Dříve, když jsem klikal na vozy kvůli změny pohledu nebo vizuální kontrole, štvalo mě neustále zobrazující se nabídka vozů.

To je právě schválně. Šlo mi o to, aby po kliku na silujetu vozu došlo jen k přepnutí externího pohledu na vybrané vozidlo a teprve po kliknutí na název se ukáže nabídka vozidla. Dříve, když jsem klikal na vozy kvůli změny pohledu nebo vizuální kontrole, štvalo mě neustále zobrazující se nabídka vozů.

Možnosti okna F9 mě stále překvapují... :oops: :) ;)

Back
Nahoře