Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak nevím, co mám blbě, co to může dělat. I to menu od nějaké předminulé akt.Ve Frýdlantu mám bez vloček v zimě 104 fps a s vločkami na hustotu 1.0 to pak klesne na 92 fps.
Takže tam není takové drama.

I mně, jsou větší mezery mezi řádky atd.Proč se změnila velikost oken ? Tohle se fakt moc nepovedlo.
No konečně! Tak gratuluji.I mně, jsou větší mezery mezi řádky atd.
Jinak pánové, FPS vyřešeno. Dělal to ovladač INVIDIA Experience! Odinstalováno! Teď vše naplno a FPS úplně v klidu.
No, je to složitější než se může zdát, ale už jsem na dobré cestě. Zkuste update. Velikost menu (textu) se už přizpůsobuje.Proč se změnila velikost oken ? Tohle se fakt moc nepovedlo.
To je právě schválně. Šlo mi o to, aby po kliku na silujetu vozu došlo jen k přepnutí externího pohledu na vybrané vozidlo a teprve po kliknutí na název se ukáže nabídka vozidla. Dříve, když jsem klikal na vozy kvůli změny pohledu nebo vizuální kontrole, štvalo mě neustále zobrazující se nabídka vozů.Podoba okna vlaku (F9) je skvělá práce.
Bylo by možné, aby se okno vozidla otevíralo i při klepnutí na jeho siluetu?
To je právě schválně. Šlo mi o to, aby po kliku na silujetu vozu došlo jen k přepnutí externího pohledu na vybrané vozidlo a teprve po kliknutí na název se ukáže nabídka vozidla. Dříve, když jsem klikal na vozy kvůli změny pohledu nebo vizuální kontrole, štvalo mě neustále zobrazující se nabídka vozů.