Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chlapi, tohle mě hodně potěšilo. Nedávno jsem si říkal, že by to chtělo naladit pro OR CZ/SK, že bych se s tím rád projel. Nevím, zda se to tady řešilo nebo ne (občas nestíhám všechno pročítat), ale vím, že tu někde Icik zmiňoval něco o upravené kabině, takže malinko jsem tušil, že bychom se toho mohli dočkatNa stránke https://msts-rw.cz bol dnes zverejnený Pack ČD 810. Všetko dôležité je popísané v Readme. Zobrazit přílohu 40516Zobrazit přílohu 40517
Díky opraveno. Jen mně ještě štvěm, že když zruším to okno, pak zapnu TSRE, tak je tam zase.Cesty pro TSRE se upravují v souboru "cerecent", koncovka asi .txt, to si nepamatuju. Pokud jsi TSRE obdržel ve složce, měl bys to v ní najít.![]()
Teda. Ani jsem nepočítal s tím, že se jednoho dne dočkám realisticky sladěných Šukafonů na stránkách MSTS-RW. Aspoň jsem tím konečně mohl nahradit Šukafony, které jsem si předtím stáhl z msts-ricar.Na stránke https://msts-rw.cz bol dnes zverejnený Pack ČD 810. Všetko dôležité je popísané v Readme.
Aha. No aspoň nejsem jediný, kdo si to myslel. ¯\_(ツ)_/¯Matěj B. Vyvedu tě z omylu. 810, ani 809 nikdy nebyly řiditelné jako dva vozy z jednoho stanoviště. Kdysi jsem si to myslel taky, ale byl jsem vyveden z omylu. Takže dva Šukafony, 2 fírové.
Jo, o těhlech "maďarských Šukafonech" jsem slyšel, ale budu upřímný, Maďarská železnice je pro mě španělská vesnice a dá se říct i "exotika." Ale samozřejmě si snažím doplnit mezery, ale dost mi to komplikuje jazyková bariéra (přesněji "neznalost maďarštiny").Přesně tak jak píše Dan, když byli na vlaku tři motory museli tam být tři strojvedoucí. Pouze motorové vozy pro MÁV pod označením Bzmot měli na rozdíl od našich motorů dvojčlenné řízení.
To ti, bohužel, neporadím. Vadilo mi to taky, ale pomohlo jen použití starší verze...Díky opraveno. Jen mně ještě štvěm, že když zruším to okno, pak zapnu TSRE, tak je tam zase.
A proč teda nepoužít pro všechny 810 v soupravě nastavení "postrk"?Tak aspoň můžu při řízení "ropovodu" pomocí "MU kabelu" předstírat, že mám v Šukafonu vzadu dalšího fíru, který zrychluje současně se mnou.
Zvuky idú úplne mimo mňa. Vyskúšaj čo idú zvuky keď máš ty tu 810 100Dodo, něco je ještě se zvuky v packu 810. Jako AI jede 810.100 z balíku, ale bez zvuku motoru. Jinak vše OK.
Pravda. To bude asi víc realistické. Nicméně, to s tím "MU kabelem" byl jen test, jestli je možný z těch nově vydaných Šukafonů sestavit "ropovod," a jestli je možný, aby všechny Šukafony v "ropovodu" zrychlovaly současně.A proč teda nepoužít pro všechny 810 v soupravě nastavení "postrk"?![]()
Přesně tak. Navíc při funkci "připojit postrk", se mašina automaticky chová, jako by ji 2. fíra řídil. V případě prokluzu i samostatně automaticky pískuje.A proč teda nepoužít pro všechny 810 v soupravě nastavení "postrk"?![]()

Sorry, od verze 8 se je to v cerecent.txtCesty pro TSRE se upravují v souboru "cerecent", koncovka asi .txt, to si nepamatuju. Pokud jsi TSRE obdržel ve složce, měl bys to v ní najít.![]()
Ale směr volíš klasicky W a S, vidíš jej při pohledu doprava. O / Shift + O (ale jen tuším, reál fíra nejsem) bude spíš souviset s převodovkou. Když je v N, máš vyřazeno, když v J, tak to normálně řadí a zabírá. Takže by to asi nemělo mít na kontrolky směru vliv.- A ještě jedna drobnost. I když vypnu směr Shift+O, tak při zařazení W, S, svítí kontrolky směru.