Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Škoda - Liaz 706, říká se tomu Mates, tuším.Také jsem si všimnul tohoto UFO. Netuším, jak se tam mohl zahrabat a co to vůbec je.
Tak někdo začněte modelovat. Tohle se týká všech tratí. Mě také vadí, že v současné době jezdí samá Karosa, V3S a podobná auta i když to jsou pěkné modely. A přitom by stačilo mít několik kolekcí, které by se jednoduše přepínaly. Provoz aut historický a provoz aut současné doby. Jenom mít ta auta.ale stejně by to asi chtělo nějak zrevidovat a vyházet ty
Tiež som si všimol u mňa nejaké menšie nákladné auto. ktoré malo zmršené textúry, ale nie až takto. Viem že jedno také stojí na stanici v Malackách, ale nemal som tam cestu a preskúmať to bližšie
Od Brzdy se nejedná o současnost a to je základní problém. Jiná auta neznám a nemám čas je hledat. A modelovat je určitě nebudu. Nejsem fanda. Ono stačilo, když jsem vyhledával modely pro německé tratě. A konstatoval jsem, že to co je moc pečlivě uděláno není. Takové začátky poplatné roku 2003.Zbyňku, aut je tři pr... Od Brzdy1 jsou ta auta o mnoho levelů výš
Dane, nemohu přece dělat vše sám a sortiment aut není moje priorita.jak chceš

Ale vždyť jo. Však jsem psal, osobní pocit... A hlavně, dyž se do něčeho člověku vyloženě nechce, nemá cenu do toho vrtat. Vlastní zkušenost...Dane, nemohu přece dělat vše sám a sortiment aut není moje priorita.

u Horní MoštěnicePak taky Přerov, na jihu u Horních Moštěnic.
ale mohl bys pak ukázat ten animovanej kontejnerákČeská Třebová taktéž Metrans, menší kontejnerak Brno jih pod Heršpicemi.
Jo na slezine určitěale mohl bys pak ukázat ten animovanej kontejnerák![]()