Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
To teda, byl. Čumím na to jak vyoraná myš. Já té autodopravě nerozumím, ale stejně by to asi chtělo nějak zrevidovat a vyházet ty mteřidouška vozy, co tam některé jezdí. Vždy mne to liskne do xichtu. Ale případ toho Matesa to zrovna nebyl...

ale stejně by to asi chtělo nějak zrevidovat a vyházet ty
Tak někdo začněte modelovat. Tohle se týká všech tratí. Mě také vadí, že v současné době jezdí samá Karosa, V3S a podobná auta i když to jsou pěkné modely. A přitom by stačilo mít několik kolekcí, které by se jednoduše přepínaly. Provoz aut historický a provoz aut současné doby. Jenom mít ta auta.
Proto tuto problematiku neřeším. Podstatné je, že něco po silnici jezdí.

Zbyňku, aut je tři pr... Od Brzdy1 jsou ta auta o mnoho levelů výš, než ty z MSTS a jsou hlavně české. Takže nějaké modelování aut, je zcela zbytečné. Mně osobně, je úplně jedno, že tam potkám třeba V3s, ale vypadá to aspoň, jak auto a né slepovánka pro děti z mateřinky. Taksamo, jsem ti psal já a mnoho dalších, koukni třeba do Ústí nad Orlicí, co stojí u budovy na parkovišti. Nádherně zpracované nádraží a tam auta, no, nic, jen když dělám obrázky z tama, tak se snažím vyhnout záběru na ten vozový park tam. Jak už jsem tu jednou psal, je to, jak kdyby jsi vrazil do hry Mafia postavy z Duken Nuken.:-) Ten vozový park je v trati od prvopočátku, updatoval jsi kde co, ale tohle zůstalo fakt v těžkém pravěku a docela to kazí dojem z jízdy po celé trati. Ale je to víceméně tvoje věc, když ti to neva. A prosím tě, neber to jako nějakou kritiku, jen prostě pocit, když v trati tvořím a projíždím úseky.

Zbyňku, aut je tři pr... Od Brzdy1 jsou ta auta o mnoho levelů výš
Od Brzdy se nejedná o současnost a to je základní problém. Jiná auta neznám a nemám čas je hledat. A modelovat je určitě nebudu. Nejsem fanda. Ono stačilo, když jsem vyhledával modely pro německé tratě. A konstatoval jsem, že to co je moc pečlivě uděláno není. Takové začátky poplatné roku 2003.

Zbyňku, jak chceš, jsem ti psal, ale o co go? Že to není současnost? Ty auta jsou nyní současnost, jen jsou prostě hezčí, ale nevím, kolik práce obnáší výměna, takže to nebudu dál řešit. Toho rozbitého Matese jsem teď potkal taky. Něco se tam asi přebilo.

Dane, nemohu přece dělat vše sám a sortiment aut není moje priorita.
Dnes jsem to zase podělal. Je 16 hodin a od rána nedělám nic jiného, tedy kromě vydávání balíků, než opět gmax. Ještě jsem trochu udělal patinu na mostech a pilířích, ale hlavně příprava textur a modelování kontejnerů. Mám jich třináct druhů. Model je kvádr, ale to nekonečné mapování. Sranda byla, nějaký hlásek mi říkal, když jsem mapoval posledních 5 kontejnerů, "ulož si to" . A bingo. Při pokusu o mapování další stěny mi gmax spadl. Dobrej hlásek. :)
Ale ty kontejnery si mohu nakombinovat jak potřebuji. Zkušebně jsem udělal skupinu 26. Udělám to dál méně symetrické. Ale hodil by se nějaký širší jeřáb a ne ta chudinka na pozadí. :)
2001Kontejnery.JPG
2001Friedrichstadt1.JPG
2001Friedrichstadt2.JPG
Ty fotky ve stínu jsou moc tmavé. Tak jedna z druhé strany.
2001Friedrichstadt3.JPG

Ještě jsem udělal kontejnery 6m, když i na ně jsou textury. A hned kromě v Německu ještě Teltow jsem je naskládal i do Uhříněvsi. Tam byly nějaké krabice ze začátků MSTS, a jen po čtveřicích, tedy šíleně zbytečných objektů. :) Hned je to i barevnější. Sice ty bedny mám moc úhledně poskládané, ale jaksi vymýšlet chaos, to není nic pro mě. Ještě popřemýšlet, kde je další kontejnerové nádraží. :) Fakt si nevybavuji. :)
2101Uhrineves.JPG

Jj hlavně že jsem kolem něho dneska jel.
Pak je ještě za Zlínem, ale tam ještě koleje nevedou v BP

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře