Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jak to budeš Howky vyhodnocovat? To budeš na všechny muset koukat a hodnotit nebo soft dává nějaké možnosti? Každopádně dobrý nápad.Kluci takovej dotaz na vás co jedete na slezinu.
Bavil jsem se s Alcaponem o soutěžích.
Byl by zájem si zasoutěžit?
Například kdo bude mít menší zpoždění s určitým vlakem nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u perounu ?
Tak na timetablu vidíš, jaké jsi měl zpožděníA jak to budeš Howky vyhodnocovat? To budeš na všechny muset koukat a hodnotit nebo soft dává nějaké možnosti? Každopádně dobrý nápad.
V reálu musíš za každých okolností zastavit tam, kde je potřeba, od čehož se odvíjí i jízdní styl, který musí být dostatečně rezervovaný, aby nevznikl prostor pro omyl. Není to o jednom náhodně povedeném, efektním zastavení před zraky diváků, ale o mnoha zastaveních, které někoho zajímají teprve ve chvíli, kdy se nepovedou, dnes a denně... Mohli byste ale zavést například pravidlo, že kdo se ocitne za perónem prvním vozem, okamžitě opouští slezinu a má zde na dva měsíce ban.nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u peronu?
Super. A když se to nepovede mně, tak opouštím slezinu a máte ban všichni.kdo se ocitne za perónem prvním vozem, okamžitě opouští slezinu a má zde na dva měsíce ban
O posuzování stylu jízdy řeč nebyla, takže není potřeba egoAby soutěžení ve virtuální fírařině v rámci delší jízdy mělo smysl, to bys tam, Howky, opravdu musel nejspíš sedět, každého pozorovat a posuzovat jízdu komplexně. Máš na to odbornost a hlavně ego?
V reálu musíš za každých okolností zastavit tam, kde je potřeba, od čehož se odvíjí i jízdní styl, který musí být dostatečně rezervovaný, aby nevznikl prostor pro omyl. Není to o jednom náhodně povedeném, efektním zastavení před zraky diváků, ale o mnoha zastaveních, které někoho zajímají teprve ve chvíli, kdy se nepovedou, dnes a denně... Mohli byste ale zavést například pravidlo, že kdo se ocitne za perónem prvním vozem, okamžitě opouští slezinu a má zde na dva měsíce ban.Tím by se ze soutěže eliminovalo riskování a každý by odprezentoval svůj ustálený jízdní styl.
Já chtěl po ránu nafotit něco na nádraží Podbaba, ale má být stále slunečno, tak nevím. Jinak po deváté hodině bych měl být na značce. Ještě jsem se nedíval, jak mi to jede z hlaváku, kde budu v 8:39.Případně nějaký časový nástřel začátku
MJD v Praze nad 65 let je na opJá chtěl po ránu nafotit něco na nádraží Podbaba, ale má být stále slunečno, tak nevím. Jinak po deváté hodině bych měl být na značce. Ještě jsem se nedíval, jak mi to jede z hlaváku, kde budu v 8:39.
Jenom dotaz, aplikace Lítačka je jen pro MHD nebo platí i pro PID vlaky ?
V neděli mi to jede až v 18:16. Tak snad tak dlouho vydržím. Ale můžeme odpoledne, až se většina rozuteče, jak Dan navrhoval udělat nějaké opravy pro 321. Tedy se souhlasem Martina.
Jinak jsem doufal, že na slezinu přijede většina aktivních lidí a zrovna muž číslo jedna Icik nepřijede? Velká škoda. Atmosféru by tam právě udělali lidé jako Icik.
to asi bylo dřív. Když otevřu aplikaci Lítačka, tak tam mám právě volbu senior a 30 minut stojí 15 Kč a 90 minut 20 Kč. Tedy jen na občanku to určitě nebude.nad 65 let