17. setkání MsTs, OR, ORCZ podruhé.

Přijedu a chci zajistit

• Hlasovalo členů
    17
Kluci od kolejiště tam budou v sobotu odpoledne. Kolečka dělat asi nepůjdou, ale jízdy tam a zpět asi ano.
Josef máš to tu několikrát napsané.

Kluci takovej dotaz na vás co jedete na slezinu.
Bavil jsem se s Alcaponem o soutěžích.
Byl by zájem si zasoutěžit?
Například kdo bude mít menší zpoždění s určitým vlakem nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u perounu ?
A jak to budeš Howky vyhodnocovat? To budeš na všechny muset koukat a hodnotit nebo soft dává nějaké možnosti? Každopádně dobrý nápad.

Aby soutěžení ve virtuální fírařině v rámci delší jízdy mělo smysl, to bys tam, Howky, opravdu musel nejspíš sedět, každého pozorovat a posuzovat jízdu komplexně. Máš na to odbornost a hlavně ego? :D
nebo kdo zastaví pod vlaštovkou u peronu?
V reálu musíš za každých okolností zastavit tam, kde je potřeba, od čehož se odvíjí i jízdní styl, který musí být dostatečně rezervovaný, aby nevznikl prostor pro omyl. Není to o jednom náhodně povedeném, efektním zastavení před zraky diváků, ale o mnoha zastaveních, které někoho zajímají teprve ve chvíli, kdy se nepovedou, dnes a denně... Mohli byste ale zavést například pravidlo, že kdo se ocitne za perónem prvním vozem, okamžitě opouští slezinu a má zde na dva měsíce ban. :D Tím by se ze soutěže eliminovalo riskování a každý by odprezentoval svůj ustálený jízdní styl.

Aby soutěžení ve virtuální fírařině v rámci delší jízdy mělo smysl, to bys tam, Howky, opravdu musel nejspíš sedět, každého pozorovat a posuzovat jízdu komplexně. Máš na to odbornost a hlavně ego? :D

V reálu musíš za každých okolností zastavit tam, kde je potřeba, od čehož se odvíjí i jízdní styl, který musí být dostatečně rezervovaný, aby nevznikl prostor pro omyl. Není to o jednom náhodně povedeném, efektním zastavení před zraky diváků, ale o mnoha zastaveních, které někoho zajímají teprve ve chvíli, kdy se nepovedou, dnes a denně... Mohli byste ale zavést například pravidlo, že kdo se ocitne za perónem prvním vozem, okamžitě opouští slezinu a má zde na dva měsíce ban. :D Tím by se ze soutěže eliminovalo riskování a každý by odprezentoval svůj ustálený jízdní styl.
O posuzování stylu jízdy řeč nebyla, takže není potřeba ego :) spíš jde o to zajet si stejnej vlak a kdo bude mít menší zpoždění například :) Ale když už by si chtěl hodnotit jízdu, tak i pro tyhle zájemce tam bude fíra :) kterej poradí, vysvětlí :)

Ale měl jsem od kámoša takovej zajímavej návrh na soutěž :D Za každou projetou stanici, zastávku, stůj platí fíra všem panáka :D

Šlo by hodit sem do vlákna nějaký nástřel harmonogramu Sleziny? Případně nějaký časový nástřel začátku, abych tam nemrzl třeba od 7:00 , myslím že bude v sobotu ještě ráno flyšno

Případně nějaký časový nástřel začátku
Já chtěl po ránu nafotit něco na nádraží Podbaba, ale má být stále slunečno, tak nevím. Jinak po deváté hodině bych měl být na značce. Ještě jsem se nedíval, jak mi to jede z hlaváku, kde budu v 8:39.

Jenom dotaz, aplikace Lítačka je jen pro MHD nebo platí i pro PID vlaky ?

V neděli mi to jede až v 18:16. Tak snad tak dlouho vydržím. Ale můžeme odpoledne, až se většina rozuteče, jak Dan navrhoval udělat nějaké opravy pro 321. Tedy se souhlasem Martina.

Jinak jsem doufal, že na slezinu přijede většina aktivních lidí a zrovna muž číslo jedna Icik nepřijede? Velká škoda. Atmosféru by tam právě udělali lidé jako Icik.

Já chtěl po ránu nafotit něco na nádraží Podbaba, ale má být stále slunečno, tak nevím. Jinak po deváté hodině bych měl být na značce. Ještě jsem se nedíval, jak mi to jede z hlaváku, kde budu v 8:39.

Jenom dotaz, aplikace Lítačka je jen pro MHD nebo platí i pro PID vlaky ?

V neděli mi to jede až v 18:16. Tak snad tak dlouho vydržím. Ale můžeme odpoledne, až se většina rozuteče, jak Dan navrhoval udělat nějaké opravy pro 321. Tedy se souhlasem Martina.

Jinak jsem doufal, že na slezinu přijede většina aktivních lidí a zrovna muž číslo jedna Icik nepřijede? Velká škoda. Atmosféru by tam právě udělali lidé jako Icik.
MJD v Praze nad 65 let je na op

Back
Nahoře