Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zdravím, výborně zpracovaný model. Nevím jestli jenom mě, ale nepřenáší se návěstní znaky v kabině.Společně s kamarády z TRSka jsme si pro vás připravili horkou novinku. Jedná se o rekonstruovanou lokomotivu 742.7. V balíku je jeden stroj a dovolil jsem si přibalit upravenou kabinu od Kevina a Nebuluse pro řasu 736 (ta se samozřejmě chystá taky). Tak snad to nebude autorům vadit. Pokud se vám addon bude líbit tak nezapomeňte poděkovat na Facebooku Petrosovi z TRSka. Nějaké reklamní screeny a můžete si začít hrát.
Zobrazit přílohu 45815Zobrazit přílohu 45816
Zobrazit přílohu 45817
Zobrazit přílohu 45818

Tak chybičky se vloudí. Časem se to opraví, to se nebojím. Musíme pozvolna po dlouhodobé pauze. Abychom se nějak neunavili. Byly v oblouku všechny šrouby? Četl jsem nějaký protokol od traťmistra.Díky Pikku a všem ostatním z TRS! Pěkný model.
No ale je to možný? To má nějaké zvláštní naladění.
Jinak *.sms soubory obsahují chyby viz. log soubor OpenRails. Počet streamů pro cab soubor má být 16 a ne 15. Pro eng soubor je zadaná špatně hodnota interpolační křivky hlasitostní modulace. Místo 1.0 je tam 1.O.
Zobrazit přílohu 45827
To by chtělo origoš kabinu. Někde z archivu bych snad vyhrabal fotky. Případně po Novém roce bych nafotil. Normálně mě štve, že k PC se dostanu až příští rok...Společně s kamarády z TRSka jsme si pro vás připravili horkou novinku. Jedná se o rekonstruovanou lokomotivu 742.7. V balíku je jeden stroj a dovolil jsem si přibalit upravenou kabinu od Kevina a Nebuluse pro řasu 736 (ta se samozřejmě chystá taky). Tak snad to nebude autorům vadit. Pokud se vám addon bude líbit tak nezapomeňte poděkovat na Facebooku Petrosovi z TRSka. Nějaké reklamní screeny a můžete si začít hrát.
Zobrazit přílohu 45817
To se ještě uvidí.Je dobře že jsi se vrátil a s tím i tvoje krásné modely a skiny.
Kabinu musí někdo udělat. Ale souhlas, originál je vždycky lepší.To by chtělo origoš kabinu. Někde z archivu bych snad vyhrabal fotky. Případně po Novém roce bych nafotil. Normálně mě štve, že k PC se dostanu až příští rok...
To je lokomotiva od těch havarovaných vozů na pozadí? To pak musela být jeba.No ale je to možný
To ne, ale byla to krásná náhoda, že se to stalo zrovna v tomto úseku.To je lokomotiva od těch havarovaných vozů na pozadí? To pak musela být jeba.
To je ta s ještě hranatými kapotami, že? Ale ta snad bude díky klukům z TRSka taky.Kto by chcel tak mám ešte od Davida Hájka nafotenú komplet kabínu ČDC 742.7, oba pulty, všetky pohľady.
Škoda že na trati 321 neexistuje vlečka z Vojkovic do Kyselky. Dala by se vozit minerálka, ty (pronajaté?) švýcarské vozy Habils mám.A ještě jedna - Hanzalíkova 263 (262). Tyhle lokomotivy mají textury z Railworks a bohužel tomu stav odpovídá. Nakonec i model z Railworks jsem musel hodně upravit, a pořád nejsem úplně spokojený. Ale co, kvalitu nahradíme kvantitou a úspěch se zákonitě dostaví. (Bleděmodrý konec je hezčí.)