Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

@Pikku : A čo taká 725? Ten model čo mame je, je slušne povedané voľajáky čudný
:)
Ja si ich ešte pamätám v prevádzke, v Bratislave na posune a pracovných vlakoch.
Ešte ako žiak základnej školy som dostal od spolužiačkynho otca, ktorý bol rušňovodič na nich liatinovú tabuľku T444 0094. Dodnes ju mám na stene.
Taxi tieto nulkové volal plešatá Karkulka :D

@Pikku : A čo taká 725? Ten model čo mame je, je slušne povedané voľajáky čudný
:)
Ja si ich ešte pamätám v prevádzke, v Bratislave na posune a pracovných vlakoch.
Ešte ako žiak základnej školy som dostal od spolužiačkynho otca, ktorý bol rušňovodič na nich liatinovú tabuľku T444 0094. Dodnes ju mám na stene.
Taxi tieto nulkové volal plešatá Karkulka :D
Tax měl plešatou karkuli ode mě a já zas od svého táty. A ten možná (!) od p. Beka, s kterým byl na vojně a který mu signoval svojí knihu „Atlas motorových lokomotiv“. Ale asi tě zklamu, neměl jsem tvorbu původní řady v plánu. I když, kdo ví. Kromě rosničky nebyly původně v plánu ani 726 a 752.2. Za tyhle oživené věci je potřeba poděkovat i kamarádům z TRS, jmenovitě Petrosovi a Mirabakovi.
Takže zatím ne, ale nikdy neříkej nikdy, Když už mám tu 3D kabinu, že jo ...

Protože doba přeje recyklaci, tak jsem si trochu pohrál s původními dvouagregátkami. Zatím tedy T475.001 a T478.003 (znalci vědí, že se jedná prakticky o dvě totožné lokomotivy, resp jednu lokomotivu v průběhu času), ale je možné, že časem přibydou i ty poslední dvě, T449.0 (nejhezčí zbarvení) a T478.001. Ovšem jen podle nálady, tohle je jen taková víkendová jednohubka. Obě lokomotivy mají samozřejmě 3D cabview, modernizovaný a vylepšený proti modelu z roku 2018. Takže počítejte s otevíracími okny, osvětlením přístrojů, lepšími stírači a oběma animovanými stanovišti. Prostě jako mám na rosničce a karkulce a jak snad budete mít do Vánoc taky. Externí modely taky doznaly změn, otevírací okna například nebo trochu podrobnější detaily a drobnosti. Dneska prostě nějakých 70 tis polys u původních modelů nikoho neosloví, je potřeba přidat. :cool: Nějaké screeny na upoutávku, ale modely všichni asi znáte.
t475001.jpg
t475001cabview.jpg
t478003.jpg
t478003cabview.jpg
Chudák @nebulus , ten se svojí plešatice asi nedočká.

Back
Nahoře