Nakonec mne zachránil s rozbitou tratí RicarCZ. Poslal mi svou verzi TSRE, kam doplnil do hlášení o chybách nenalinkovaná návěstidla.
Zobrazit přílohu 50932
Měl jsem jich tam šest. Ale v Hodoníně? Tam jsem nic nepřidával. A jedno se mi z Vláry teleportovalo až na konec trati z Ústí nad Labem západ u Chabařovic. Tam by mne nenapadlo hledat.

A to jen nechtěné kliknutí myší na plochu.
Pak tam má šikovný nástroj, který vyhledá vybočení kolejí ve styku. To se dá opravit jen vypnutím a zapnutím koleje. Ale když jsou na koleji nějaké databázové objekty, jako návěstidla, rychlostníky, tak to nejde, ty by se poté znefunkčnily.
Zobrazit přílohu 50933
Ale po opravách chyb jsem konečně nastartoval MSTS editor aktivity, tedy po vydání aktualizace mne Dan už nezabije.

Ne, já jej také používám, tedy by to vadilo i mě. Ten se hodí nejen na tvorbu aktivit, ale jako další nástroj na hledání chyb.
Zobrazit přílohu 50934
Jelikož do SZ nejdou vkládat obrázky, dotaz na RicarCZ. Jak vyřešit chyby, viz obrázek, když se tam nedá teleportovat a nejsou zadané ani souřadnice. Mám tam 12 takových chyb. A těch chyb ve stycích kolem 80.

Ve hře to pak hodí jako v reálu na propadlém styku.
Zobrazit přílohu 50935