Beatlesák napsal:Co když je tank v chocni děravý a nepoužitelný.
Pak je potřeba očistit okolí té prorezavělé díry, zavařit ji a natřít tank zvenku i zevnitř, aby tam ta nafta chvilku vydržela a nevytekla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Beatlesák napsal:Co když je tank v chocni děravý a nepoužitelný.
Sorry, nebyl ještě čas, ale právě jsem aktualizaci nakopíroval. Odkaz zatím pouze zde.klimi napsal:Zbyněk Š. aktivita je hotová na 100% čekám už pouze na tvuj update 8)
Vasek napsal:Mirku promiň.ale nejsme na PUNK fóru.....
A proč bys to musel stahovat z webu. Stačí si to z toho DVD nainstalovat bokem a do MSTS dát jenom ten SOUND. Teda pokud DVD máš.Peta napsal:To vím taky, ale myslel sem na webu
OS 9643Ppoollll napsal:Chyba v trati.
A co takhle napsat o jakou aktivitu se jedná a odkud je stažená? Že by se na to mohl ZŠ podívat a nemusel to pracně hledat.
Vasek napsal:Teď jsem jel aktivitu os. vlaku ze Sedlece na Masaryčku a v Bubnech mi to spadlo do záchranný brzdy a rychlost v levém sloupci na TM - 0.Dokáže mi to někdo vysvětlit ? Dík.
neotryx napsal:Jedu aktivtiu zs 03 Hurvinek a za břeclaví mi vlak vyjede z kolejí a jede jakoby po neviditelných kolejích..verze trati: 75.1
Tohle je typická otázka někoho, kdo si stáhl poslední aktualizaci, ale předchozí vynechal. Do Lednice se v BP75 pokládaly nové koleje. Tuto aktualizaci dotyčný vynechal, takže jede po poli a možná do Lednice i tunelem, protože jsem i zvedal terén. Ale bude Ti chybět mnohem více. Takže si doplň všechny aktualizace od data DVD (na obálce) a postupně nainstaluj.neotryx napsal:Jedu aktivtiu zs 03 Hurvinek a za břeclaví mi vlak vyjede z kolejí a jede jakoby po neviditelných kolejích..verze trati: 75.1
Zbyněk Šemora napsal:Tohle je typická otázka někoho, kdo si stáhl poslední aktualizaci, ale předchozí vynechal. Do Lednice se v BP75 pokládaly nové koleje. Tuto aktualizaci dotyčný vynechal, takže jede po poli a možná do Lednice i tunelem, protože jsem i zvedal terén. Ale bude Ti chybět mnohem více. Takže si doplň všechny aktualizace od data DVD (na obálce) a postupně nainstaluj.neotryx napsal:Jedu aktivtiu zs 03 Hurvinek a za břeclaví mi vlak vyjede z kolejí a jede jakoby po neviditelných kolejích..verze trati: 75.1
Nepiště mi prosím takové dotazy. Už jsem napsal, že do vánoc bych chtěl aktivitu pustit ven.Peta napsal:Dobrý den, jak to vypadá s aktivitou "Den blbec"?