Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Beatlesák napsal:
Co když je tank v chocni děravý a nepoužitelný.

Pak je potřeba očistit okolí té prorezavělé díry, zavařit ji a natřít tank zvenku i zevnitř, aby tam ta nafta chvilku vydržela a nevytekla :D

K té spotřebě Brejlovce,nevím jak v realu ale MSTS jsem projel s 754 150l na 100km při průměrné rychlosti 100km/h a vykonu okolo 30 až 50%

Zbyněk Š. aktivita je hotová na 100% čekám už pouze na tvuj update 8)

Naposled editoval moderátor:
Vasek napsal:
Mirku promiň.ale nejsme na PUNK fóru.....

Já vím, že nejsme na punk-foru, ostatně já taky nejsem panker bylo to myšleno ironicky

Naposled editoval moderátor:
Teď jsem jel aktivitu os. vlaku ze Sedlece na Masaryčku a v Bubnech mi to spadlo do záchranný brzdy a rychlost v levém sloupci na TM - 0.Dokáže mi to někdo vysvětlit ? Dík.

Chyba v trati.

A co takhle napsat o jakou aktivitu se jedná a odkud je stažená? Že by se na to mohl ZŠ podívat a nemusel to pracně hledat.

Vasek napsal:
Teď jsem jel aktivitu os. vlaku ze Sedlece na Masaryčku a v Bubnech mi to spadlo do záchranný brzdy a rychlost v levém sloupci na TM - 0.Dokáže mi to někdo vysvětlit ? Dík.

A pak chceš něco dělat? Aktivita byla od Klimiho, že? A stačilo se podívat o kousek výše, a zjistil bys, že tam byla chyba v trati. Stačí si nainstalovat Bp 75.1 a není problém...

Jedu aktivtiu zs 03 Hurvinek a za břeclaví mi vlak vyjede z kolejí a jede jakoby po neviditelných kolejích..verze trati: 75.1

neotryx napsal:
Jedu aktivtiu zs 03 Hurvinek a za břeclaví mi vlak vyjede z kolejí a jede jakoby po neviditelných kolejích..verze trati: 75.1

Asi chybějící textury, nebo něco pobacaného s nějakou aktualizací (i starší). Více k tomu by mohl po shlédnutí screenu říci asi ZŠ. Volná jízda je OK?

neotryx napsal:
Tohle je typická otázka někoho, kdo si stáhl poslední aktualizaci, ale předchozí vynechal. Do Lednice se v BP75 pokládaly nové koleje. Tuto aktualizaci dotyčný vynechal, takže jede po poli a možná do Lednice i tunelem, protože jsem i zvedal terén. Ale bude Ti chybět mnohem více. Takže si doplň všechny aktualizace od data DVD (na obálce) a postupně nainstaluj.
Vašek: Neber si to osobně, ale mi to připadá velmi vtipné. Už delší dobu zde v několika vlánknech diskutujeme o tom, že jsem objevil chybu v Bubnech a den na to Ty objevíš Ameriku s Tvým dotazem. Asi je to jak napsal Beatlesák. Moc se soustředíš na ICQ s kým by jsi zkrátil nudu, ale aby jsi zachytil podstatné informace z fora, na to máš už málo RAM.

Zbyněk Šemora napsal:
neotryx napsal:
Tohle je typická otázka někoho, kdo si stáhl poslední aktualizaci, ale předchozí vynechal. Do Lednice se v BP75 pokládaly nové koleje. Tuto aktualizaci dotyčný vynechal, takže jede po poli a možná do Lednice i tunelem, protože jsem i zvedal terén. Ale bude Ti chybět mnohem více. Takže si doplň všechny aktualizace od data DVD (na obálce) a postupně nainstaluj.

Díky moc,verzi tam mam 69 tak mam co stahovat

Peta napsal:
Dobrý den, jak to vypadá s aktivitou "Den blbec"?
Nepiště mi prosím takové dotazy. Už jsem napsal, že do vánoc bych chtěl aktivitu pustit ven.
Dnes jsem dokončil všechny úkoly a poslal Ppoollllovi ke kontrole, ale myslím, že by vše mohlo fungovat.
Bude na Vás číhat asi 98 hlášení. Ale za 10 hodin to zase není tolik. Není totiž možné se po nádražích svévolně pohybovat a pro každou změnu směru jízdy je nutné dávat příslušné návěsti. Při nesplnění některého z úkolů se aktivita ukončí. Ale rezervy tam jsou, tedy žádné zbytečné spěchání na doraz. Ještě je nutné doplnit zbývající traffic a aktivitu znovu otestovat. Což nějakou dobu ještě potrvá.
Jinak nečekejte doslova reálný jízdní řád, časy i řazení vlaků bylo nutné trochu poupravit. Účelem aktivity je, aby jste projezdili co nejvíce tratí a moc se u toho nenudili.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře