Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Miran. Samozřejmě přes Železný Brod a Tanvald, když už máš vozidla a jen trať do Harrachova chybí
. Jinak Honza Švec také něco naznačoval, že už má Starou Paku nafocenou na textury. Ale těch viaduktů asi bude třeba vícero. Něco už je na vjezdu do Jaroměře. Jinak trať Martinice - Rokytnice je zase vzpomínka na letošní dovolenou, kdy jsme s Honzou Švecem a Michalem jeli tudy na kolech.
Ale od traťovky to chce sehnat přesné sklony, jinak to nemá smysl stavět. Stačí heslovitě, například:
kilometr(20,725) - poloměr oblouku (375) sklon (3,1)
V rovinách se to nějak dá odhadnout, ale na tratích, kde je to samý oblouk by se člověk brzy ztratil.
Tato info mám z Rokytky/Libně do Lysé nad Labem a Nymburka a Přerov - Hodonín (aby mi někdo neposílal co už mám.
Hodil by se ještě úsek Velký Osek - Hradec Králové a Brno - Havlíčkův Brod - Golčův Jeníkov. A zmiňované úseky o kterých právě sníme.
Ale od traťovky to chce sehnat přesné sklony, jinak to nemá smysl stavět. Stačí heslovitě, například:
kilometr(20,725) - poloměr oblouku (375) sklon (3,1)
V rovinách se to nějak dá odhadnout, ale na tratích, kde je to samý oblouk by se člověk brzy ztratil.
Tato info mám z Rokytky/Libně do Lysé nad Labem a Nymburka a Přerov - Hodonín (aby mi někdo neposílal co už mám.
Hodil by se ještě úsek Velký Osek - Hradec Králové a Brno - Havlíčkův Brod - Golčův Jeníkov. A zmiňované úseky o kterých právě sníme.