Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zkus tam dát 16bit,mě to funguje v pohodě.A pokud máš ConBuilder,nech ho zkontrolovat Trainset,jen nepoužívej novější verzi CB,ta nemá ráda rozdíly v malých a velkých písmenech...
Jo a pokud chceš vytvořit pouze nový consist,na to bohatě stačí CB.Ušetříš si tak plno nervů,ale pokud chceš editovat trasu,tak na to CB nestačí.

To snad už není možný,nemáš v PC nějakou havěť z internetu?Myslím nějakej vir,trojan a další podobnou havěť,to chování MSTS se nedá nijak vysvětlit.Projeď PC virovým skenerem,pokud možno aktuálním a dej plnou kontolu všech složek,i skrytých.Doufám,že nějaký intivirus máš.

Fender napsal:
Miran napsal:
Fender napsal:
Miran: Uz som ti to poslal

Dufam,ze som nieco ''nepodělal''

Takže v registru to není. Po importu souboru do mýho MSTS soupravu normálně vytvořím. Zkus tohle: Nainstaluj si pouze originální MSTS včetně patche na MSTS 1.2. Potom zkus nějaký consist vytvořit z originálních vozů. Pokud ti tohle půjde, hledej chybu ve svým trainsetu. A pošli mi taky obrazovku kde je napsána ta chyba na kterou si stěžuješ. Napsat "vyhodilo mi to nejakou chybu" je jaksi nanic, že? A kolik máš vůbec consistů a paths? A jak vůbec postupuješ při tvorbě consistu?

Ta chyba je proste od Microsoftu...
Microsoft Train Simulator has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience....bla bla bla...Send Error Report...Dont Send
toto mi vždy napise a hned to klasicky padne:(
No Consistou mam celkom dost ale paths o cosi menej
Moja Tvorba : Otvorim si Editor Ukolu a idem na to...Editor trasy a vlaku...Vlakova Suprava...A KONIEC...Chyba:(

Napadá mne ještě jedna věc a ta souvisí s trainsetem.....tahle chyba se stane v okamžiku, když si přejmenuješ eng nebo wag a neupravíš názvy i uvnitř toho souboru......nedělal jsi tedy něco poslední dobou v trainsetu? přejmenovávání atp.?[/code]

Naposled editoval moderátor:
Pád bez vysvětlující hlášky taky způsobí nesprávný počet světel uvedený v řádku "Lights xx" v eng souboru. Stačí jeden jediný takový soubor a MSTS je v háji.

Chlapi no neviem.Naposledy som skusal novy cab na 240,to mi neslo...
ale tie supravy mi nejdu robit uz dost dlho...A neviem ci som to nesiel skusit po stiahnuti 350.013...Vtedy mi to uz tusim neslo....Fakt sa nepamatam

Inak nic proti 350.013,cabu 240.ta masinka a cab vyzera super....Len ja som ju a ho zatial videl len na obrazku:( :( :(

Inak MSTS sa da normalne hrat,len zatial hento ma trapi

Fender napsal:
Chlapi no neviem.Naposledy som skusal novy cab na 240,to mi neslo...
ale tie supravy mi nejdu robit uz dost dlho...A neviem ci som to nesiel skusit po stiahnuti 350.013...Vtedy mi to uz tusim neslo....Fakt sa nepamatam

Inak nic proti 350.013,cabu 240.ta masinka a cab vyzera super....Len ja som ju a ho zatial videl len na obrazku:( :( :(

Inak MSTS sa da normalne hrat,len zatial hento ma trapi

i ta Tvoje druhá indicie nasvědčuje tomu, že máš bordel v trainsetu....takže zkus si spustit ConBuilder-Tests-Missing files a postupně si otestuj všechny eng a wag soubory.....nemusíš si zaškrtávat ani cab, ani sms......vyjede Ti report vč. infa, u kterého engu či wagu Ti nesedí název souboru s proměnnými Engine a Wagon....

Prave som si stiahol ConBuilder ale ani zasvet neviem ako sa v nom pracuje...

Neviete niekto postup? ked to otvorim mam tam Len SET a dalej neviem ani ň

Jak se pracuje s CB ... to je na několika stránkový elaborát ... po prvním spuštění po Tobě chce nastavit cesty: k MSTS, k textovému editoru, ... už si to vše nepamatuju ... ale to je fakt jen na poprvé, pak už se spouští normálně ... a to, co Ti tu kluci radí po skutečném spuštění CB najdeš, jak už tu máš napsáno, Tests>Missing Files, pak jednou vybereš Engines, jednou Wagons, v horním okně se Ti zobrazí vozidla z tvého Trainsetu, klikneš na políčko čtvereček s křížkem, vozidla se označí, klikneš na Start test a pak si přečteš Report a třeba ty závažné chyby najdeš ... ale chce to zapnout hlavu ............ jinak ke CB je samostané vlákno

No veru mam tam veru co opravovat...To sa musi naozaj vsetko???
Do hája

Ako mi vysvetlite toto? neviem co s tym

[SYNTAX ERROR - Engine Name Error]
The consist file with the name R 1505 Sarisan (362-007).con
has a mis-spelled engine name on the line EngineData ( zssk362 "ZSSK 362-007" )
The engine is zssk362 and should be ZSSK362

Jako to mam prepisat ????

Sežeň si radši starší verzi ConBuilderu. A ještě jeden dotaz: Proč to nepíšeš do vlákna ke ConBuilderu ???

Fender napsal:
No veru mam tam veru co opravovat...To sa musi naozaj vsetko???
Do hája

Ako mi vysvetlite toto? neviem co s tym

[SYNTAX ERROR - Engine Name Error]
The consist file with the name R 1505 Sarisan (362-007).con
has a mis-spelled engine name on the line EngineData ( zssk362 "ZSSK 362-007" )
The engine is zssk362 and should be ZSSK362

Jako to mam prepisat ????

Tyhle chyby nachází nová verze CB a jde o to, že v consistu máš uvedeno zssk362, ale adresář v trainset je ZSSK362....to ale není ten skutečný problém padání AE.....zkus si otestovat ne consists, ale Engine a Wagon.....

Mohl by mi prosím někdo na můj mail poslat vůz rzd_WLABm? Děkuji....našel sem to na stránkách Duusa a Dema ale nejde to stáhnout
nepe1@centrum.cz

Mirec napsal:
Fender napsal:
Martens : Cize to v zatvorke zssk362 dam len velkym ZSSK hej?
Fender, odinštaluj CB a nainštaluj si túto verziu (a potom znovu otestuj Trainset a uvidíme čo vyhodí) - http://mireck.ic.cz/ConBuilder_2.2.9.zip

Hele Mirec,
vytvoř prosím odkaz z tvé stránky aktivit na tenhle soubor. Ti pacholci z ic.cz asi penalizujou přímej link tím, že je tam nastavena rychlost downloadu cca 800 byte/sec a soubor je takto k ničemu protože v podstatě nejde stáhnout. Pokud se to linkuje z tvé stránky na ic tak by to mělo být OK . Jiné dlouhé soubory jedou dobře.

Miran napsal:
Hele Mirec,
vytvoř prosím odkaz z tvé stránky aktivit na tenhle soubor. Ti pacholci z ic.cz asi penalizujou přímej link tím, že je tam nastavena rychlost downloadu cca 800 byte/sec a soubor je takto k ničemu protože v podstatě nejde stáhnout. Pokud se to linkuje z tvé stránky na ic tak by to mělo být OK . Jiné dlouhé soubory jedou dobře.
No to sú teda pacholci ... Ale nevadí, odkaz zo stránky je vo vlákne o ConBuilderi - http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1547/

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře