bob57_cz
Učitel češtiny
Asi to bude jen nějaké místní omezení "někoho proti někomu" nebo...Miran napsal:Ahoj
tys to nepochopil. ...to bloknou.
Já to totiž zkusil stáhnout přímo z toho linku a jelo to bezproblémově 1 -1,5M !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi to bude jen nějaké místní omezení "někoho proti někomu" nebo...Miran napsal:Ahoj
tys to nepochopil. ...to bloknou.
Vlado zapomněl dodat, že jsou to tramvaje v jeho trati jedoucí po vedlejší samostatné koleji. Nejedná se tedy o křižování.alcapone napsal:Náhodou nepustíl jsi ten vlak dříve než ten co je před níím, protože MSTS ho nastaví pro ten první spuštěný a ten druhý už ne, ta zelená je pro ten za ním, dle mě. Občas to udělalo i mě, stačilo pak couvnout a MSTS nastavil cestu pro ten vlak, jo a nejlépe je mít zatrhnutou zastávku.
A když kousek couvnu s tramvají hráče, tak to vyhodí hlášku o projetí stůj a konec.alcapone napsal:Však ano, psal jsem to jako když jede vlak na blok.
Ivan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
Nemusí to utáhnout komp.....vypni si zobrazování všech informací a nech si vždy svítit jenom ty, které potřebuješ...to by mohlo pomoctIvan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
Martens napsal:Nemusí to utáhnout komp.....vypni si zobrazování všech informací a nech si vždy svítit jenom ty, které potřebuješ...to by mohlo pomoctIvan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
A pomohlo to alespoň?Ivan.ps napsal:Martens napsal:Nemusí to utáhnout komp.....vypni si zobrazování všech informací a nech si vždy svítit jenom ty, které potřebuješ...to by mohlo pomoctIvan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
OK diky, sorry ze som to sem vypisoval. Lepsie som sa tu pohrabal a uz som nasiel vlakno, kde sa tato chyba objasnila. Este raz sorry...
Martens napsal:A pomohlo to alespoň?Ivan.ps napsal:Martens napsal:Nemusí to utáhnout komp.....vypni si zobrazování všech informací a nech si vždy svítit jenom ty, které potřebuješ...to by mohlo pomoctIvan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
OK diky, sorry ze som to sem vypisoval. Lepsie som sa tu pohrabal a uz som nasiel vlakno, kde sa tato chyba objasnila. Este raz sorry...
Jo tak o tom jsem taky četl, ale je zvláštní, že AE mi normálně jede i s 32-bit barevnou hloubkou.....jenom jednou to chtělo 16, ale po restartu a kontrole to zase jede s 32.....Ivan.ps napsal:Martens napsal:A pomohlo to alespoň?Ivan.ps napsal:Martens napsal:Nemusí to utáhnout komp.....vypni si zobrazování všech informací a nech si vždy svítit jenom ty, které potřebuješ...to by mohlo pomoctIvan.ps napsal:Zdravim. Ked si otvorim AE, tak ma to vzdy pri urcitom priblizeni trate posle k Billovi... Proste si neviem poriadne priblizit trat, lebo ma to v urcity moment vyhodi... Da sa tomu nejak pomoct, alebo je uz na case preinstalovat MSTS???
Jasne ze pomohlo. Treba vo windowse prestaviť farebnu hlbku na 16 bitov a potom to uz ide bez problemov!!!
No mne to Johny vysvetlil tak, že GK NVidia majú nejakú chybyčku a preto AE pri 32 bit padá.Na notebooku mám integrovanú GK (tudiž nie od NVidie) a tam AE pekne beží na aj 32 bit.Ale záhadou je prečo po resete tam opäť máš 32 bit? Ja som nastavil 16 a po resete tam tých 16 aj ostáva.Martens napsal:Jo tak o tom jsem taky četl, ale je zvláštní, že AE mi normálně jede i s 32-bit barevnou hloubkou.....jenom jednou to chtělo 16, ale po restartu a kontrole to zase jede s 32.....
Miro, špatně jsi to pochopil. Mi to po už mi neznámé činnosti hlásilo, že editor nelze spustit, protože vyžaduje 16-ti bitovou barevnou hloubku.Mirec napsal:No mne to Johny vysvetlil tak, že GK NVidia majú nejakú chybyčku a preto AE pri 32 bit padá.Na notebooku mám integrovanú GK (tudiž nie od NVidie) a tam AE pekne beží na aj 32 bit.Ale záhadou je prečo po resete tam opäť máš 32 bit? Ja som nastavil 16 a po resete tam tých 16 aj ostáva.Martens napsal:Jo tak o tom jsem taky četl, ale je zvláštní, že AE mi normálně jede i s 32-bit barevnou hloubkou.....jenom jednou to chtělo 16, ale po restartu a kontrole to zase jede s 32.....![]()
Aha ... Ale aj tak je to zaujímavé, že si AE pýtal 16 bit.U mňa hajzel ani nepípol.A nebyť Johnyho tak som možno v háji ...Martens napsal:Miro, špatně jsi to pochopil. Mi to po už mi neznámé činnosti hlásilo, že editor nelze spustit, protože vyžaduje 16-ti bitovou barevnou hloubku.
Po resetu ntb, aniž bych něco nastavoval, tak už to dalo pokoj.
Jiří, bez urážky ale toto už dávno vieme.Samozrejme keď si zapneš návestidlá, peróny, názvy perónov, nákladné koľaje a ešte aj ich názvy, trasy trafficu a tak ďalej tak AE ide ako spomalení film.Ale nepadne! Iba beží pomaly.Na rozdiel od farebnej hĺbky, kde treba mať 16 bit, ináč to padne aj keď budeš mať vypnuté všetko.Jiří napsal:Já mám grafickou kartu Nvidia GeForce 6600 a když se chci hrabat v AE,musím přepnout na 16 bitovou hloubku barev.Jinak mi to taky bude padat,při zoomování.A když si přepnu hloubku barev na 16 bit,tak mohu mít všechny funkce v AE zapnutý,jako třeba názvy stanic.Ale pak to zoomování nebude plynulejší,ale bude to cukat,jako jízda v MSTS. Takže když si vypnu zobrazování názvy stanic, tak práce v AE je pohodlnější a můžu mít i zapnutá návěstidla.