Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Osobně Ti mohu jen říci,že AE je nevyspitatelnou součástí MSTS(pro češtináře,jaká y,i by se měla vyskytovat ve slově nevyspitatelnou?),takže s ním budeš muset bojovat a prostě testovat a testovat.Jsou to hodiny,ale nic jiného nezbývá.AE věřit nemůžeš,takže jen jezdit a jezdit.klimi napsal:Tak teď mě už to MSTS začíná štvát.Servis jsem dal.V AE funguje jak má.Ale v jízdě už.
nevyspitatelnou Y Zpytuj svědomí, kam jsi chodil za školu.poison napsal:Osobně Ti mohu jen říci,že AE je nevyspitatelnou součástí MSTS(pro češtináře,jaká y,i by se měla vyskytovat ve slově nevyspitatelnou?),takže s ním budeš muset bojovat a prostě testovat a testovat.Jsou to hodiny,ale nic jiného nezbývá.AE věřit nemůžeš,takže jen jezdit a jezdit.
"Naposledy upravil bob57_cz dne so červenec 14, 2007 9:19 pm, celkově upraveno 3 krát."bob57_cz napsal:Zpytuj svědomí, kam jsi chodil za školu.![]()
Třeba i 5x - napíšu, pošlu, okouknu, nelíbí nevýrazné, upravím, odešlu, zase to ještě není ono, tak znovu dobarvit, pak ještě zvětšit,... co je na tom nepochopitelného ???poison napsal:"Naposledy upravil bob57_cz dne so červenec 14, 2007 9:19 pm, celkově upraveno 3 krát."
Zpytuji a kam jsi chodil za školu ty?
Musíš mít bobe_57 obsáhlou knihovnu literaturou jazyka Českého,že ses vrátil 3 krát.
Bobe a zkoušel jsi i tlačítko Náhled? Je to hned vedle Odeslat a na tyhle úpravy je to jako stvořeno.bob57_cz napsal:Třeba i 5x - napíšu, pošlu, okouknu, nelíbí nevýrazné, upravím, odešlu, zase to ještě není ono, tak znovu dobarvit, pak ještě zvětšit,... co je na tom nepochopitelného ???poison napsal:"Naposledy upravil bob57_cz dne so červenec 14, 2007 9:19 pm, celkově upraveno 3 krát."
Musíš mít bobe_57 obsáhlou knihovnu literaturou jazyka Českého,že ses vrátil 3 krát.
Teď zase opravuji - upadla [/ při promazu ...
NEE. Dík, pořád je se co učit.Martens napsal:Bobe a zkoušel jsi i tlačítko Náhled? Je to hned vedle Odeslat a na tyhle úpravy je to jako stvořeno.
Klídek, jo ? "Zasáhnu" jen u těch, kde to příšerně křičí po nápravě a kde by se měl pisatel nad sebou pozamyslet.Draco napsal:Nevíte si rady s češtinou? Obraťte se na Boba57_cz. Možná vám rád poradí.
bob57_cz napsal:Klídek, jo ? "Zasáhnu" jen u těch, kde to příšerně křičí po nápravě a kde by se měl pisatel nad sebou pozamyslet.Draco napsal:Nevíte si rady s češtinou? Obraťte se na Boba57_cz. Možná vám rád poradí.
I ty ses stal nedávno "kandidátem" ( a v předešlém glosu jsi opět chyboval ).
"Přýšerní češťyn" je obrazem povahy pisatele.
Jasný,omlouvám se za zvýšení databáze.Ve chvíly psaní příspěvku s inkriminovaným slovem na můj ČJ přišla slabost,asi proto,že se pracovně zrovna v jedný škole, a ještě k tomu zvláštní,potýkám se svými pracovními schopnostmi.Snad se po spitováný polepším.bob57_cz napsal:Třeba i 5x - napíšu, pošlu, okouknu, nelíbí nevýrazné, upravím, odešlu, zase to ještě není ono, tak znovu dobarvit, pak ještě zvětšit,... co je na tom nepochopitelného ???poison napsal:"Naposledy upravil bob57_cz dne so červenec 14, 2007 9:19 pm, celkově upraveno 3 krát."
Teď zase opravuji - upadla [/ při promazu ...
To je recese poisona.Petr Novák napsal:Poisone,Poisone,češtinář nad tebou zapláče,viz:Snad se po spitováný polepším. Správně se píše zpytování,např duše,češtiny a pod.Udělat tři chyby v jednom slově,to jsem fakt ještě neviděl,promiň...
Na konci většiny příspěvků bývám jedovatější než na začátku.Proto to big "P".Petr Novák napsal:Jako nick má uveden poison s malým p.Ale pod čarou příspěvku píše:Mějte se fajn Poison.Tak kde je chyba?![]()
Krásné vysvětlení,proti tomu se nedá nic namítat...poison napsal:Na konci většiny příspěvků bývám jedovatější než na začátku.Proto to big "P".Petr Novák napsal:Jako nick má uveden poison s malým p.Ale pod čarou příspěvku píše:Mějte se fajn Poison.Tak kde je chyba?![]()
![]()
Tam je problém v tom, že kolej na západ není dost dlouhá a hlavně tam není vjezdové návěstidlo ( nebo žádne jiné ). MSTS to tak prostě dělá, že když máš paths do úseku kde není návěstidlo tak tě tam prostě nepustí.Dan J. napsal:Další problém mám z taraffic, který by mi měl odjet směrem na opavu západ, ale ač se jeho trasa s ničím nekříží tak má na odjezdovém stůj a zůstane mi viset u nástupiště. S pozdravem Dan.