Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Hledal jsem všeobecné vlákno pro aktivity pro trať Bratislava - Praha.
Včera jsem se jen kochal u aktivity spěšňáku od Michala z Prahy do Letohradu. Potřeboval jsem se ve dne podívat po krajině do Pardubic, jak jsem to tam vlastně napáchal
Praha hlavní, po načtení výborné fps a do odjezdu jsem se kochal jezdícími traffic kamerou pod klávesou 7, odskočil jsem si i na Masaryčku. Pak zapískal výpravčí, naklusal jsem na stroj a vyrazil. Vše ok, klídek, pohoda, všude jsem včas. Přijedu do Kolína a kontroluji hlasitost rozhlasu, celkem OK, snad by to mohlo být ještě trochu hlasitější. Odjezd, volno a vyrážím. Rychlost 50 a pak se rozjíždím. Vidím výstrahu. Aha, tak sjedu z výkonu a nechám to kutálet. Návěstidlo je ještě daleko. Vjíždím do Kolín dílny a nějak jsem se moc kochal a nečetl rozkaz. Vytrhaná druhá kolej a na zastávce proti náklad. Rychlobrzda a zastavil jsem. Zabránil jsem katastrofě. Tak jsem couvnul zpět za vyhýbky a náklad pak projel. Za ním ještě Ecéčko. Jenomže já blbec couvnul za návěstidlo a to se mi už nepostavilo, ani TAB. Save jsem žádné neudělal, škoda, možná bych ještě odjel.

Michal mne asi zabije, co jsem mu udělal s aktivitou. Ale já už tuším. Pamatujete si na problém s návěstidly, kdy výpravčí pozdě stavěl? Na vjezdu výstraha, ale ven volno. Tohle je vyřešeno, ale za cenu, že Jirka Polák zvýšil počet oddílů, které si vlak zabere před sebou ze 6 na 8. Takže můj vlak si zabral oddíl dříve, než tak učinil servis v aktivitě. Asi může být problém v každé aktivitě, kde se křižuje. Autoři aktivit zkontrolujte si funkčnost.
Ale na druhou stranu, je MSTS trochu akční. Takové leknutí do pohody jsem už dlouho nezažil. Také je to reál. To v RS asi neuvidíte. Hlavně při odjezdu z Kolína :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
To v RS asi neuvidíte. Hlavně při odjezdu z Kolína :lol:
Zbyňku, proč pořád srovnáváš nesmyslně něco, co je venku 10 dní i s cestou a kdy se na tom všichni teprve učíme, s něčím, na čem vyšíváš s armádou pomocníkú celou věčnost.

Ano, máš pravdu v tom, že dneska v tomhle stavu RS nemá na MSTS.

Už se ale docela těším na to, až za si za nějakou dobu v RS řeknou - kam se na tohle hrabe Zbyňkova trať.

Když už chceš srovnávat MSTS a RS, tak v defaultních instalacích.

Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
To v RS asi neuvidíte. Hlavně při odjezdu z Kolína :lol:
Zbyňku, proč pořád srovnáváš nesmyslně něco, co je venku 10 dní i s cestou a kdy se na tom všichni teprve učíme, s něčím, na čem vyšíváš s armádou pomocníkú celou věčnost.
Tu je nutné dať Martinovi za pravdu. Ver tomu Zbyňku, že v RS nebudeme roky čakať na prvé čs. vozidlo, ani na prvú trať, takisto celkom určite nebude v "kvalite" pôvodnej 024 ... Aby si nebol o pol roka - rok nepríjemne prekvapený.

Martine, nedělej tady zbytečné flame. Copak nevidíš smajlíka :lol: že je to myšleno jako vtip? Musíš mne stále chytat za slovíčka?
Taxi. Hlavní je to, že jsi se konečně pochlapil a už Ti nevadí, že Tvé modely budou v nějaké hře, která určitě nebude volně ke stažení.(Locomotion) Konečně Ti došlo, že je to výborná reklama. Například Trunda mi kdysi psal i to tvrdil zde ve fóru, že jeho práce se stala známou po celém světě díky mé trati.
Nevěř tomu, že kvalitní reálná trať vznikne dřív než do roka. Kvalitní, tím myslím i alespoň 200km, ať to stojí za to. Můj RS je zatím v rukách České pošty a je jen na ní, kdy mi jej doručí. Kdyby mne editor oslovil, určitě nezačnu zítra stavět ani za měsíc. Nebo, že by mne někdo předběhl? Přeji mu hodně štěstí.
Nevěřte tomu, že postavit pořádnou trať je něco jednoduchého.
Bláznů, kteří na to mají buňky, trpělivost a čas je hodně málo. I přesto se to málo tady snaží někteří řádně otrávit. A nejsmutnější, že takto reagují lidé, kteří si mou trať ani pořádně neprojeli. Možná projeli, ale před léty. Tak tomu věřím, že mne brzy v RS někdo trumfne. "Kam se hrabe Zbyňkova trať Kúty - Brno z roku 2003"

Zbyněk Šemora napsal:
Martine, nedělej tady zbytečné flame. Copak nevidíš smajlíka :lol: že je to myšleno jako vtip? Musíš mne stále chytat za slovíčka?
Taxi. Hlavní je to, že jsi se konečně pochlapil a už Ti nevadí, že Tvé modely budou v nějaké hře, která určitě nebude volně ke stažení.(Locomotion) Konečně Ti došlo, že je to výborná reklama. Například Trunda mi kdysi psal i to tvrdil zde ve fóru, že jeho práce se stala známou po celém světě díky mé trati.
Nevěř tomu, že kvalitní reálná trať vznikne dřív než do roka. Kvalitní, tím myslím i alespoň 200km, ať to stojí za to. Můj RS je zatím v rukách České pošty a je jen na ní, kdy mi jej doručí. Kdyby mne editor oslovil, určitě nezačnu zítra stavět ani za měsíc. Nebo, že by mne někdo předběhl? Přeji mu hodně štěstí.
Nevěřte tomu, že postavit pořádnou trať je něco jednoduchého.
Bláznů, kteří na to mají buňky, trpělivost a čas je hodně málo. I přesto se to málo tady snaží někteří řádně otrávit. A nejsmutnější, že takto reagují lidé, kteří si mou trať ani pořádně neprojeli. Možná projeli, ale před léty. Tak tomu věřím, že mne brzy v RS někdo trumfne. "Kam se hrabe Zbyňkova trať Kúty - Brno z roku 2003"

Zbyňku, nereagoval jsem jenom ne tento jediný příspěvek (i smajlíka jsem nepřehlédnul a dokonce je i v citaci) - takových Tvojich zcela mimomísových srovnávaček MSTS vs RS už tam jsou spousty a to i bez smajlíků ......

Flame to v žádném případě není a ani nechci být advokátem RS (zatím toho má dost málo za sebou, aby se mohl stavět něčemu, na čem se opravdu intenzivně pracuje dost dlouho)

Psal jsem tam snad dost jasně, že v dnešním stavu je MSTS díky Binu a již udělaným tratím určitě lepší než RS, ale abych Ti to přeložil do pro Tebe srozumitelné roviny - nemůžeš srovnávat dospělého inteligentního člověka a batole - to je totiž úplně to samé, co děláš ty.

Zbyněk Šemora napsal:
Save jsem žádné neudělal, škoda, možná bych ještě odjel.
Neodjel. Pokud bys pustil náklad a EC, tak by tě do třetice sejmul rychlík. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Michal mne asi zabije, co jsem mu udělal s aktivitou.
Nezabije. Je to tvá aktivita, já s ní nemám nic společného. Svou aktivitu časem pro BP79 upravím. Mě teď hřeje u srdce pocit zadostiučinění, protože ty jsi mi nevěřil, že úprava aktivit pro BP79 nebude otázkou 5 minut.

Michal napsal:
Mě teď hřeje u srdce pocit zadostiučinění, protože ty jsi mi nevěřil, že úprava aktivit pro BP79 nebude otázkou 5 minut.

Úprava Paths ne aktivity!!!! Když jsem tohle říkal, nebyly jiné změny jen na dvou vyhýbkách na hlavním nádraží a zkrácené perony na Masaryčce. Pak uplynul měsíc a došlo na výměnu návěstidel a pokládám to za rozumné, když už se budou aktivity opravovat, tak ať je vše při jednom. Tak mne už prosímtě přestaň lynčovat za to, co jsem řekl za úplně jiné situace a v jiné době.

Zdravim, mám velkej problém s aktivitou Sp 1903 (pro BP79). Po odjezdu z Kolína mi u peronu na cestovém navěstidle svítí volno, po něm na dalším cestáku výstraha a u uznačníku před vjezdovým návěstidlem pro opačny směr je stůj. Problém spočívá v tom, že projedu tu výstrahu ale když dojíždim k označníku tak už na vjezdu číhá náklad.........
Když sem to jel poprvé tak sem zkusil couvnout az za vymeny kde mohl naklad uhnout, potom sem se vydal kupredu a narazil sem na stůj tentokrate jiz na oddilovem navestidle. Zastavim a koukam proti mne jede EC, tak sem se snazil mu ujet dozadu ale nepovedlo se, tak se chci zeptat kde delam chybu, vyjma toho ze couvam

Pokud má autor aktivity založenou diskusi o svých aktivitách tak prosím o přesun.

Zbyněk Šemora napsal:
...Taxi. Hlavní je to, že jsi se konečně pochlapil a už Ti nevadí, že Tvé modely budou v nějaké hře, která určitě nebude volně ke stažení.(Locomotion) Konečně Ti došlo, že je to výborná reklama. ...
Zase si Zbyňku strelil poriadneho capa. Addony do Locomotion sú k stiahnutiu zdarma, nie sú predávané na nejakom DVD s hrou, takže tvoja poznámka je maximálne nemiestna a smiešna. Ovšem na takéto tvoje vyjadrenia si už človek pomaly zvyká, stali sa pravidlom.

fíííííra napsal:
Zdravim, mám velkej problém s aktivitou Sp 1903 (pro BP79). Po odjezdu z Kolína mi u peronu na cestovém navěstidle svítí volno, po něm na dalším cestáku výstraha a u uznačníku před vjezdovým návěstidlem pro opačny směr je stůj. Problém spočívá v tom, že projedu tu výstrahu ale když dojíždim k označníku tak už na vjezdu číhá náklad.........
Když sem to jel poprvé tak sem zkusil couvnout az za vymeny kde mohl naklad uhnout, potom sem se vydal kupredu a narazil sem na stůj tentokrate jiz na oddilovem navestidle. Zastavim a koukam proti mne jede EC, tak sem se snazil mu ujet dozadu ale nepovedlo se, tak se chci zeptat kde delam chybu, vyjma toho ze couvam

Pokud má autor aktivity založenou diskusi o svých aktivitách tak prosím o přesun.
Ono by asi chtělo zavčas obsadit odjezd z Kolína servisním vozidlem s vyčkávacím bodem do té doby, než nastoupí traffic náklad proti. A pak by to už mělo jezdit. Pokud se někomu chce tohle vyzkoušet, máte možnost. Nebo počkat na Michala, až to opraví sám.

Back
Nahoře